بحث و گفتگو پیرامون «انجمن بلاک چین: آیا بر اساس مبانی قانونی و فقهی تملک و خرید و فروش رمزارزها مجاز است؟»

انجمن بلاک چین ایران با انتشار مقاله‌ای در وب‌سایت رسمی خود به اتفاقات اخیر بازار ارزهای دیجیتال در ایران واکنش نشان داد. متن کامل این مقاله را در ادامه می‌خوانید:

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «انجمن بلاک چین: آیا بر اساس مبانی قانونی و فقهی تملک و خرید و فروش رمزارزها مجاز است؟» شکل گرفته است.

در ارز دیجیتال کاربران دارند ارز آوری میکنن . تازه باید پشتیبان این حرکت باشند طرف 20 دلارش میشه 100 دلار یعنی چی 80 دلار ارز وارد کرده

سلام
ممنون مرسی از انجمن بلاک چین

اگه این کارو کنن قانون شکنی کردن

درود به انجمن بلاکچین ک از حق ماها دفاع میکنه خدا پشت پناهتون

جالب بود ولی گوش میدن بنظرت زور گویه فقط وحسادت های مسولین مربوطه نسبت به بهبودوضع اقتصادی مردم

با سلام
مسوولان بلاک چین لطفا بروند با مراجع یا نمایندگانشون یه جلسه بذارند و سنگاشونو باز کنند و این قضیه رو ببندند‌
با مسولان دولتی نمیخواد بحث کنند چون اونا تکلیفشون معلومه ها و …

سلام اد مین جان همش عربی شد فارسی شم بگو داداش

درود بر شما هموطن عزیز که به فکر مردمین

درود برشما، مهم قانون است نه نظر شخصی وسلیقه ای افراد، همه باید به قانون احترام بگذارند

بازجای شکرش باقیه که گفتن محدودیت دسترسی درگاههای پرداخت ارزهاممانعت ازحق مدنی افرادبااصل بیست ودوم قانون اساسی مغایرت داردوبرخلاف نظریات مشورتی قوه قضاییه است بایدباتکنولوژی همراه باشند.تاازکشورهای دیگرعقب نمانند.به نفع خوددولت هم هستش.ازرمزارزهاحمایت نمایند.ممنون ادمین جان‌.

درود بر شرفت. باید دهن اونایی که با سود کردن مردم مشکل دارند را لجن گرفت

بسیارعالی لطفاازحق مردم حمایت کنیدازشماسپاس گذاریم کسی به بورس پول دیگه نمیده

سلام دوست عزیز هر دو حرام هستن

خدايا به تك تك نعمتات شكر ميكنم به اين نعمت بزرگي كه نصيب ما ايرانيهاي ضعيف و نگران نمو دي شاكرم كه از اسمان براي ما اين رمز ارزها را فرستادي هزاربار شكر حتي بريم كشور همسايه هم ارز بخريم بريزيم تو صرافيهامون كه اينجا يك سال خريدو فروش كنيم ممنونتيم ما كه از كشور مادريمون جز بد بختي و خوردشدن استخونهامون چيزي نديديم جز خجالت زن وبچه هامون خودت نجات خيرمون بده خسته شديم ارز دروغ ودغل خدايا خداوندا خودت بما رحم كن لطفا تاييد كنيد

من چندوقته با خودم درگیرم از لحاظ شرعی و فقهی من خبطی نکنم شکر که فتوا اومد