بحث و گفتگو پیرامون «رشد شدید آلت کوین‌ها همزمان با ثبات قیمت بیت کوین»

در حالی که خریداران بیت کوین به‌دنبال حفظ حمایت ۵۰,۰۰۰ دلاری و تثبیت قیمت بالای این محدوده هستند، برخی آلت کوین‌ها نظیر پالیگان (MATIC) و کاردانو موفق شدند جهش‌هایی دو رقمی ثبت کنند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «رشد شدید آلت کوین‌ها همزمان با ثبات قیمت بیت کوین» شکل گرفته است.

کدوم رشد شدید . والا همشون دارن جلوتر از بیت کوین به سمت پایین سرازیر میشن .

وینک و ترون عقب موندن و باید رشد کنن

دقیقا منم همین هارو میخونم میخرم ضرر میکنم

ترون شدادا عقب مونده واقعا

فصل آلت کوین ها به معنای رشد 1000 درصدی و این حرف ها نیست داداش. به معنای مستقل عمل از بیت کوین هست. یعنی روند کلی بازار دیگه تابع بیت نباشه که وقتی نزولی میشه بقیه شدیدتر نزول میکنن و وقتی صعودی میشه بقیه شدیدتر صعود میکنن! تا هنوزم شما یه نگاه سطحی به تابلو رمزارزها بندازی میبینی بجز تعداد انگشت شماری از آلت ها بقیه تابع بیت هستند.
فصل آلت کوین به زمانی گفته میشه که فارغ از عملکرد بیت، هر ارزی بر اساس قابلیت های خودش بالا و پایین بره.
(ادمین جان جدت چاپ کن، خسته شدم بس که نظراتم غیب شد!)

نظرتون درمورد سیف مون چیه دوستان؟

هنوز تو ایران ابدیت نشده رسد میکنه تا میتونین ارز شیبا بخرید

پیشنهاد میکنم حتما تو سبدتون داشته باشید. از رتبه 2050 اومد203.. اگر درست کار بشه هدفمند هست ومثل شیبا نیست

عالیه آینده داره هر کی دیسلایک کرده یا همینطوری الکی کوبیده یا اینکه هیچی بارش نیست بره تحقیق کنه ببینه چه ارزیه بعد بیاد حرف بزنه

تو یکی دیگه نظر نده درباره کاردانو

خیلی باحال گفتی:rofl::rofl:

کدوم رشد :frowning::frowning: ؟؟

از دستشون در رفته

فرصت بدين به اين خبر

حرفش درسته منظورش اینه سرمایه زیادی از فروشندگان بیت ب سمت آلت کوین ها میاد و بعد آلت کوین ها متوقف میشه بیت میره بالا و آلت کوین ها ریزشی میشن …یک چرخه ست

یعنی به نظر شما خود بیت کوین همچنان برای هولد کردن بهتر هست؟

مطمئنی در زمینه ارزهای دیجیتال فعالیت داری؟؟؟؟ کدوم رشد؟؟؟؟ خدا شفات بده

میاد پایین شدید