بحث و گفتگو پیرامون «اطلاعیه: مجموعه ارزدیجیتال صرافی ندارد؛ مراقب سوء‌استفاده‌ها از نام ارزدیجیتال باشید»

با توجه به مشاهده سوء‌استفاده از نام و برند «ارزدیجیتال» در شبکه‌های اجتماعی، اطلاعیه رسمی مجموعه ارزدیجیتال را در ادامه می‌خوانید:

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «اطلاعیه: مجموعه ارزدیجیتال صرافی ندارد؛ مراقب سوء‌استفاده‌ها از نام ارزدیجیتال باشید» شکل گرفته است.

همیشه عالی هستین

من یه سوال برام پیش اومده در صورت بسته شدن صرافی های داخلی(که زمزمه جدی ازش داره میشه) تکلیف ارزهایی که داخل کیف پول ها تو صرافی هست چی میشه الان قانون دقیقا چی میگه هیچ دفاعی از حقوق سرمایه گذارها در صرافی میکنه؟در ضمن اصلا صرافی ها رمز ارز هیچ مجوزی از جای بخصوصی دارن.؟ممنون میشم یه تحلیلی ارایه بدید خیلی سردرگم شدیم تو این اوضاع بلبشو

به نظرم اگه صرافی داشت خیلی میتونست موفق باشه

برند ‘ارز دیجیتال’ :unamused_face:

سلام من ميخوام بخرم ارزديجيتال كدوم ارزخوبه كه بتوني راحت بگيري بفروشي

هیچ اتفاقی نمی افته ،خیلی راحت میری صرافی تتر رو انتقال میدی به حساب صراف ،معادلش بهت ریال میده .مگه دلار رو گفتند غیر قانونیه،اتفاقی افتاد . برای خرید هم به همین منوال . هیچ نگران نباشید

درود به مدیر و کارکنان مجموعه ارز دیجیتال
بر پایه دانش و آگاهی و بنیانگذار بودن مجموعه ارز دیجیتال ، وقتش هست که صرافی خودتون رو راه بیاندازید .

من که چشم براه صرافی شما هستم و جز نخستین کسانی هستم که کاربر خاهم شد . پیروز باشید.

ارز دیجیتال یک کلمه عمومی هست و کسی نمیتونه برندی با این نام ثبت کنه . مثل این میمونه شما اسم شرکتتو بزاری آب بعدش بگی هیچکی از کلمه آب نباید استفاده کنه

سلام به دوستان زحمت کش و خوب ارز دیجیتال ، من قبلا فکر میکردم شما صرافی هم هستین ولی الان متوجه شدم با اطلاع رسانی که کردین ، نظر شخصی بنده اینه که وقتی شما تو این کار به این خوبی مسلط و کارامد هستین پس چرا مجوز صرافی رو نمیگیرید ، ممنون

سلام دوستان چرا کیف پول صرافی تبادل خوب نیست واگه بخواهیم هر روز از صرافی ارز راانقال بدیم کیف پول وباز به صرافی جهت فروش فقط کارمزد انقال بدیم وتازه اگه درخرید هم اشتباه کرده باشیم سرمایه مان از بین میرد وعیب کیف پول تبادل کسی میدوند لطفا راهنمایی کنید بنده تازه وارد ارز شده ام با تسکر

سلام و وقت بخیر
منظور از نام برند در این اطلاعیه «ارزدیجیتال» (Arzdigital) بوده و این کلمه با ارزِ دیجیتال متفاوت است.

سلام و وقت بخیر
منظور از نام برند در این اطلاعیه «ارزدیجیتال» (Arzdigital) بوده و این کلمه با ارزِ دیجیتال متفاوت است.