فرض بر اینکه این اقا دزدی کرده .خب شما چرا ارزهای مارو میدزدین؟این کار که بیشتر به مردم صدمه میزنه تا اینکه بخواد کاری برامون بکنه.دوستیتون دوستیه خاله خرسست؟؟
ارزامون چی میشه الان😔
تورابه خدا یکی بگه پولمون که تو کیف پول کریپتو هست چی میشه
الان کلی پول ما اونجای این چه حرفیه که رفته باید خداحافظی کرد ؟؟
منم بعید میدونم
دقیقا درسته
حداقل از قبل اطلاع رسانی بشه به مردمی که بخشی از پولشون داخل کیف پول صرافی هست ، بعدش این اقدامات انجام بشه … آخه این چه وضعشه .. ما کجا زندگی میکنیم … واقعا دوستی خاله خرسه این جا معنی پیدا میکنه
تکلیف ما چی میشه
حرفی از صرافی زده نشده از توکن BRG گفته.
شماها منظورتون کدوم صرافی بوده که پول داشتید؟
من میخواستم ۹۰ ملیون پول تو این صرافی بزارم هی امروز و فردا کردم بالاخره الان رفتم بریزم دیدم مدیرشو واسه کلاهبرداری گرفتن😐
روش های دیگری برای خرید ارز دیجیتال از صرافی های دیگر هست.
واقعا جایی تاسف داره. بعضیا چون خودشون سرمایشون تو صرافی نیست یجوری حق به جانب حرف میزنن انگار که پول دشمنشون بوده و خوشحالن به باد رفته. بابا به قران این جهان گرده همین حالو روزی که الان ماها داریم ممکنه یک روز شمام درگیرش بشین . درست نیست اینشکلی رفتار کردن با ادما . حیف بعضیا بهشون بگی همنوع…
من با پشتیبانی اش صحبت کردم گفتن نگران سرمایه و ارز هاتون نباشید گویا اصلا موضوع فقط ارز BRG هستش و ربطی به فعالیت ارزی نداره و سایت شون هم در حال به روز رسانی هستش و مشکل به زودی حل میشه میتونید خرید و فروش کنید کاش اینا بجای گرفتن چندتا جوان مدیران بورس رو میگرفتن که سرمایه های مردم رو به راحتی دزدیدن مثل اب خوردن هیچ کس هم جواب گو نبود لطفا تایید کنید پیام رو
اخه الان چرا جو میدین به قول اون بنده خدا حرفی از صرافی زده نشده،،تیم اون توکن گرفتن
بقران منم وام اردواج گرفتم نصفشو مغازه گذاشتم نصفش اینجا بود یعنی بدبخت شدم من
واقعا خبر خوبی بود
خیلی خوبه اگه راست بگی.خداخیرت بده
نتیجه اعتماد به توکن ایرانی:)
توکنی که چن ماه پیش قیمتش بیشتر از 40 سنت بود الام تو صرافیا با 2 سنت معامله میشه
همون اوایل کارش هم مشخص بود که بریچ کلاهبرداریه
اره داداش من خودمم اونجا ارز خریدم نگرانم ولی هیج جا حرفی از فعالیت ارزی نیست موضوع فقط توکن هستش انشاءالله که چیزی نیست سایت هم قسمت داشبورد هرچی دارید نشون میده به نظر چیزی نیست جو الکی بیشتر شلوغش کردن
چندبار زنگ زدم تماس برقرار نمیشه
شما چجوری زنگ زدی صحبت هم کردی؟
پس چرا گروه تلگرامشون از کار افتاده و به تیکت ها جواب نمیدن