یعنی میشه باز بشه سرمایه رو برداریم
ادمینی روباتی هر چی هستی چرا پیام منو تایید نکردی
میگم آیای مسئولی که به فکر مردمی که ازشون کلاه برداری نشه
علان تکلیف اموال همین مردم که تو صرافی همین آقا گیره چیه
مسئولان دلسوز مردم جواب گو باشند
جدی میگی
خدا کنه باز بشه
خیلی اعصابم خرابه
دیشب عضو شدم ۱۰ پول ریختم امروزم بستن
دوستانی که ارز دارن تو این صرافی نگران نباشن
وقتی برای جایی پرونده باز میشه تمام حسابها و داراییهای اون شرکت رو موقتا مسدود میکنن تا تکلیف مشخص بشه… بعد از طی مراحل اداری، ارزهاتون بهتون برگردونده میشه انشااله… جای نگرانی نیست
سلام دوستان تو صرافی که برید موجودی با قیمت ارزها بالا و پایین میشه یعنی مشکلی نیست و صرافی فقط حق خرید و فروش نداره و به زودی مشکل حل میشه
درد مالیات هست
بعدش حل میشه
یارو مالک صرافی بوده تمام اموال و حسابحاش ضبط میشه تا تعیین و تکلیف بشه
پسر خوب صرافی که پول مارو نخورده که ما بخواییم شکایت کنیم یزره کلاهتو بزار بالاتر مزه مزه کن حرف بزن
من برای اولین بار پول تو این صرافی گذاشته بودم بلافاصله بسته شد، خدایا به دادمون برس
اخه چرا برا مردم درد و غم و غصه درست میکنن
چرا استرس به مردم می دهن
اخه توکن این اقا چه کار با صرافیش داره
حالا اومدیم تبرءه شد بابت توکن خوب این اقا ب نظرتون صرافی رو جمع نمیکنه و یه شبه از ایران نمیره؟؟؟؟؟؟
منم سرمایه دارم اونجا داداش ولی بخدا فعلا خبری نیست جو ااکی میدن خیلی ها انشاءالله درست میشه نگران نباشید
خدایی گل گفتی
واقعا حیرت انگیزه
منم از روز اول از صرافی داخلی نگران بودم صرافی خارجیم یا تحریمیم یا ممکن بشیم ، خدایی کجای دنیا وضع مارو داره
هم از خودی ضربه میخوریم هم از خارجی
از طریق پلیس فتا پیگیری کنید.
لطفا ادمین جان …
صرافی بسته نشده…یعنی اکانتها بازه.فقط اجازه ترید و برداشت فعلا وجود نداره.ممکنه بخاطر حجم بالای درخواست برداشت باشه…احتمالا تا فردا صدای قضیه بطور کامل درمیاد که چه خبره…
درگاه واریز ریالی بازه.ابن یعنی صرافی بسته نیست.اگه بخوان درشو ببندن اول درگاه واریز ریالی بسته میشه.بعد بقیه درگاهها.ورود به قسمت ترید و کیف پول ارور ۵۰۰ میده که خطای سرور هست.انشاا… که بخاطر تراکنش و تقاضای شدید برداشت فعلا اوضاع اینجوریه.انشاا… فردا حل میشه
ساعت ۳:۲۰ دقیقه. الان در دسترس کامل قرار گرفت.
احتمالا به دلیل شلوغی غیر فعال شده بوده.
همین الان (ساعت ۳:۲۰ دقیقه) من هم ترید کردم و هم برداشت
درسته .موضوع فقط اون توکن هست ایشاالله بزودی روال عادی صرافی شروع میشه همگی ترس رو از دلتون بیرون کنید که درست میشه.تایید کن بخاطر روان مردم که نگرانند
نه ایشااله که درست میشه.بد بدلت راه نده .پول حلال برمیگرده
سلام دوستان صرافی باز شده
تایید کن ادمین جان