گزارشهای تازه حاکی از آن است که ۱۷ گیگابایت اطلاعات شخصی کاربران در فضای اینترنت لو رفته است که منشأ آن نرمافزار موبایلی پای نتورک است.
بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «اطلاعات شخصی کاربران پای نتورک لو رفت» شکل گرفته است.
گزارشهای تازه حاکی از آن است که ۱۷ گیگابایت اطلاعات شخصی کاربران در فضای اینترنت لو رفته است که منشأ آن نرمافزار موبایلی پای نتورک است.
بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «اطلاعات شخصی کاربران پای نتورک لو رفت» شکل گرفته است.
چقدرمقاومت میکنید در مقابل پای
من مطمئنم به نتیجه میرسه واقعا تیم منظمی دارن
الان جریان چیشد پای نتورک بدرد میخوره یا نه
پای با این حرفها آسیب نمیبینه دوساله دارمش ب هیچ وجه اطلاعات شخصی داخل خود اپ پای نتورک ثبت نشده تا لو بره
خیلی چیز چرتیه واقعا اصن مشخص نیست بر چه اساسیه. من که خیلی وقته پاکش کردم
میخواد بیشتر شناخته بشه چون داره به اخر فاز سوم میرسه
من خودم نزدیک ۱۰۰۰ واحد دوج کوین رایگان به دست اوردم زمانی که قیمتی نداشت.ایردراپ گذاشته برای معرفی ارزشون
پسر خوب واسه اینه که جناب عالی پا نشی بری ۱۰ تا اکانت جعلی بسازی و استخراج کنی و اینکه سیستم واسه اینکه بفهمه تو جعلی نیستی یا چندتا اکانت نداری نیاز به کی وای سی یا همون احراز هویت داره…
پاسخ یکی از اعضای تیم اصلی بنا به درخواست مادریتورهای چت روم فارسی پیرو شایعات به وجود آمده در مورد پای نتورک در چت روم فارسی
خلاصه متن:
این اطلاعات صحت ندارد
پای نتورک به کارت و يا مدارك شناسایی افراد دسترسی ندارد.
احرازهویت توسط یک برنامه ثالث (یوتی) انجام میشود و یوتی این نوع مدرک شناسایی را از ویتنامى ها قبول نمیکند لذا نشت اطلاعات ویتنامی ها از طرف یوتی هم نیست و بطور کلی این خبر هیچ ارتباطی با پاینتورک ندارد
این اخبار صرفا برای خراب کردن موفقیت پای هست که قطعا تاثیر گذار نخواهد بود
اخبار و اطلاعات صحيح را فقط از برنامه پای و سوشال مدیاهای رسمی دریافت کنید
بیت کوین هم اوایل همین وضع رو داشت.
من مطمئنم این جای بیت کوین رو میگیره
چطوری رمز ورود را بازیابی کنیم
من نرم افزار پای رو گوشیم نصب هستش
استخراج هم میکنم اما هنوز هیچ نتیجه ای نگرفتم حتی هیچ چراغ سبزی هم روشن نشده دلخوش باشیم
با این همه که میگن بایستی ثبت نام کنی بازهم میشه اکانت فیک زد
ثبت نام در پای دلیله منطقی نیست
اپ پای هیچ اطلاعاتی جز اسم نخواسته و این خبر دروغه به نظر من موفق میشه
دروغه برید تحقیق کنید اینا دارن همه رو میپیچونن
چقدر چ…رت میگین الان که تمام اهداف و شرکت های بزرگ . اشخاص بزرگی داخل پای هستن چرا در مورد پای مطلب نمیزارین ![]()
![]()
فقط اگه عرضه داشتین روزی که پای نتورک لانچ شد این مطالب حذف نکنید که کارها دارم باهاتون:relieved_face:![]()
![]()