بحث و گفتگو پیرامون «یک منبع آگاه: موضع بانک مرکزی درباره درگاه‌های پرداخت صرافی‌های ارز دیجیتال تا پنج‌شنبه اعلام خواهد شد»

با پاک کردن صورت مساله هیچ چیز درست نمیشه. عصر تکنولوژیه منتهامسوولان ما فکر میکنن این چیزا خیلی چیز عجیبیه. اینکه ی نفر بلند شه بگه درگاهها بسته بشه نهایت بی منطقی و زور گوییست

شما اگر علمشو داشتی تو صرافی ایران سرمایه گذاری نمیکردی پس بذار بره سرمایت چون از هرچی نزول خورتره صرافی ایرانی

دوستان صرافی ها از پروتکل های بین المللی تبعیت میکنند اگه درگاه های بانکی بسته بشه راه های زیادی برای کشیدن سرمایه به بیرون هست قرار نیست با بستن درگاه ها صرافی ها هم بسته بشه نگران نباشید با خیال راحت کارتون رو بکنید. ادمین تایید

کسی سرمایشو از دست نمیده

تورو خدا مارو دور ننداز همتی

من نمیدونم اینا چقدر فضولن

درگاه های سایت های شرط بندی رو ببنیدن نه اینجا که مردم پول حلال در میارن

ارز دیجیتال آینده پول است،هیچ دولتی نمی تونه جلوی پیشرفت تکنولوژی رو بگیره…

متاسفانه با بستن درگاه صرافی ها باعث مال باختگی افراد بیشتری خواهیم بود همچون بورس ایران…
لطفا،خواهشا،ازتون التماس می کنیم کمی مردم رو به حال بدشون رها کنید…

با تکنولوژی نمیشه جنگید

نمیدونم چرا با شنیدن این خبرا ناراحت میشید شما کارتونو کنید نهایت یه بلیط میگیرید میرید ترکیه اونجا نقدش میکنید هم فال هم تماشا شاید به سرتون زد این مملکتو ول کردید رفتید کلا چیه این ایران

برادران دالتون

حد اقل الان نمیتونن بکنن

بانک مرکزی اگر خیلی زرنگه جلو تورم بگیره فقط مردم بدبخت رو اسیر کردن…

نزدیک دو ساله تو بورس ایران هستم.خیلی کم شروع کردم.خبلی کم دو سه برابر شد بعد یه سال گفتم سرمایه ام رو افزایش بدم.سرمایه ام نصف شد.کسایی که میگن بلد نیستی برو پی کارت.بیان سهمایی که خریدم رو بگم و اونا بگن چرا همه این سهمو که کف قیمتشون بود ریختن.کلی ضرر کردم.گفتم صبر کنم من که تو سقف خرید نکردم.ایشالا درست میشه.نشد که نشد.گفتم با کمی سرمایه بیام ارز دیجیتال با احتیاط اومدم.حالا بماند که کل سرمایه ام تو بورس تو صف فروش هنوزم که هنوزه قفله و دستم به جایی بند نیست. کمی از پدر و برادر قرض کردم و گفتم چند تا سهم کم ریسک بخرم.چون ورژن گوشی ام پایینه و چند تا برنامه رو نمیشه ریخت ت گوشی و هنگ میکنه گفتم به جا صرافی خارجی تو صرافی داخلی یه مدت کار کنم تا سرمایه ام بیشتر بشه و گوشی بخرم و برم صرافی خارجی.کلی گشتم تا صرافی داخلی با کارمزد کم و تعداد ارز زیاد پیدا کردم. که اونم مدیرشو دیروز دستگیر کردن.صفحه اش از صبح باز نمیشه و کلی استرس دارم الان.میخواین دست مردمو بگیرین.پاشونو نگیرین.اینهمه استرس برای منی که میخوام زندگی آروم خودمو داشته باشم زیادیه.با اینکه همیشه محتاط و با مطالعه اومدم جلو اینهمه شکست حقم نیست.

نزدیک دو ساله تو بورس ایران هستم.با سرمایه کم شروع کردم.که بعد یه سال دو سه برابر شد بعد یه سال گفتم سرمایه ام رو افزایش بدم.که کل سرمایه ام نصف شد.کسایی که میگن بلد نیستی برو پی کارت.بیان سهمایی که خریدم رو بگم و اونا بگن چرا همه این سهم ها که کف قیمتشون بود ریختن.کلی ضرر کردم.گفتم صبر کنم من که تو سقف خرید نکردم.ایشالا درست میشه.نشد که نشد.گفتم با کمی سرمایه بیام ارز دیجیتال با احتیاط اومدم.حالا بماند که کل سرمایه ام تو بورس تو صف فروش هنوزم که هنوزه قفله و دستم به جایی بند نیست. کمی از پدر و برادر قرض کردم و گفتم چند تا ارز کم ریسک بخرم.چون ورژن گوشی ام پایینه و چند تا برنامه رو نمیشه ریخت تو گوشی و هنگ میکنه گفتم به جا صرافی خارجی تو صرافی داخلی یه مدت کار کنم تا سرمایه ام بیشتر بشه و گوشی بخرم و برم صرافی خارجی.کلی گشتم تا صرافی داخلی با کارمزد کم و تعداد ارز زیاد پیدا کردم. که اونم … صفحه اش از صبح باز نمیشه و کلی استرس دارم الان.نمیخوایم دستگیر مردم باشین.پاشونو نگیرین.اینهمه استرس برای منی که میخوام زندگی آروم خودمو داشته باشم زیادیه.با اینکه همیشه محتاط و با مطالعه اومدم جلو اینهمه شکست حقم نیست.کلی دلم پره ولی نالیدن چه فایده؟!کاش یکی …

ببخشید من تو این نرم افزار چطور میتونم بیت کوویین کنم

تو این نرم افزار چطور میشه بیت کووین جمع کرد

دیشب سایتش باز شده بوود برو بردارش

قسم میخورم اگه درگاه پرداخت و مسدود کنن کل سرمایه مو از بورس میکشم بیرون