بحث و گفتگو پیرامون «یک منبع آگاه: موضع بانک مرکزی درباره درگاه‌های پرداخت صرافی‌های ارز دیجیتال تا پنج‌شنبه اعلام خواهد شد»

من چند بار گفتم ارز تون رو تو کیف پول صرافی نزارید بعد از خرید حتما انتقال بدین به کیف پول مجازی تون در ضمن زیاد نگران نباشید اکر درگاه بسته بشه راه جایگزین وجود داره برای برداشت ریالی و هیچ گونه مشکلی پیش نمیاد.

سوال منم همینه.چی میشه؟

مگه هنوز توی بورس هستی :wink:

افرین پیشنهاداتتون عالی بود، فقط متاسفانه ما همه تصمیم گیری های خوب دقیقه ۹۵ میگیریم یا اصلا نمیگیریم

اینها همیشه مردم را وادار به دومین راه یعنی راه دزدی هدایت کرده اند

چرا تصمیم گیرنده‌ها یکی از علل مخالفت رو خروج ارز میدونن؟؟ چرا به این فکر نمیکنن با این کار چه حجم از پول وارد کشور میشه. وقتی تریدرها درست آموزش ببینن و ترید کنن خوب مسلما سود میکنن و پولی که در دست تمام مردم جهان داره میچرخه احتمال ورود به داخل داره

من ارز دیجیتال خریدم… زدم منتقل شه به کیف پولم فرداش این اتفاق افتاد و منتقل نشده… الان این چی میشه وسط

اگر درگاهای بانکی ببندن بازار سیاه وبعد کلاهبرداریهای کلانی بوجود میاد فکر میکنی دلالها کیا هستن ؟بله درست فکرکردی یه تعداد از اقازاده ها وژنهای خوب وفامیلهای نزدیکشون که اقتصاد کشورمون را دارن میچرخونن یا به عبارت درستی به فنا دادن:expressionless_face::-1:

۱۰۰ تومن پولم اون تو گیره واقعا چ کار باید بکنیم

چطور باید ارزی که تو کیف پولمون داریم به ریال تبدیل کنیم؟

اصلانگران بستن درگاههانباشیدالان داریم به صرافی داخلی کارمزدپرداخت میکنیم .بعدازاین به صرافی خارجی می پرازیم.نوش جون صرافی خارجی .مسولین ماکه دوس ندارن سودتوجیب صرافی ایرانی بره.

دوستان برای تبدیل پول به دلاراگه خدای نکرده درگاههاروببندندکه نمی بینندند.یه سفرکوچولوبه ترکیه می رویم یاعمارات ارزامون روتبدیل به دلارمیکنیم .توفیق اجباری هم میشه صبرمیکنیم یکسال .بعدازاون می رویم مسافرت برای تبدیل ارزبه دلار.به همین راحتی.پس استرس به خودتون راه ندهید.پرسودباشیدعزیزان.