بحث و گفتگو پیرامون «مقامات چینی خواستار مقررات سخت‌گیرانه‌تر برای ارزهای دیجیتال هستند»

مقامات کشور چین ضمن درخواست برای وضع مقررات سختگیرانه‌تر برای ارزهای دیجیتال، درباره خطرات احتمالی در این حوزه به فعالان هشدار دادند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «مقامات چینی خواستار مقررات سخت‌گیرانه‌تر برای ارزهای دیجیتال هستند» شکل گرفته است.

فقط خواستن ی شوک بدن به بازار, سه تا دلیل آوردن ولی آخرش باز گفتن بالاخره باید ازش استفاده کنیم, جواب ساده برای دلایل هم میشه (اولی :گفتن حمایت قانونی نداره که منظورش اینه حکومتهای کثیف که دشمت مردم هستن از اینا حمایت چندانی نمیکنن که زر زده, ) (دومی: تراکنش های کاذب رو گفته , نه اینکه تو بازارهای موازی نیست این چیزا,) (سومی: پولشوئی رو میگه , که بوده هست و خواهد بود فقط کار رو آسونتر کرده )مجموعه این خبرها مطمئن باشین برای خرابی اذهان مردمه که از بازار جا بمونن و سودی نتونن بکنن

منم مثل خودت یک پنجم موجودیمو‌از دست دادم حدودا جهار هزار دلار

سلام با عرض احترام از مطلبی که برای آگاهی مردم گذاشته اید سپاسگذارم من میخواستم یه مقداری پول که پس انداز کرده بودم، را در بهمن ماه که کشورچین در روز عید شان میخواسته ارز دیجیتال (یو آ ن)خلق چین البته از قبل خبر آن منتشر کرده بودنند به دنیا عرضه ومعرفی کند، خریداری کنم وقتی بیت کوین ارز دیجیتال جهانی کلاهبردار باشد دیگر به کشور چین چه اعتباری هست.

یک سوالی از جنابعالی داشتم این سوال من وبیشتر مردم است چرا کشور چین دراستان کرمان مزر ارز دارد می‌سازد، ایران که می‌خواهد صرافی های ارز دیجیتال را ببندد پس چرا در بعضی از شهرهای ایران مزرارز میسازند‌؟؟