بحث و گفتگو پیرامون «می‌خواهید برای اولین بار در ارزهای دیجیتال سرمایه‌گذاری کنید؟ ابتدا این ۱۰ نکته را بخوانید»

کمتر از ۱۰ سال پیش اگر از بیت کوین و قیمت امروز آن صحبت می‌کردید، در سلامت عقل‌تان شک می‌کردند؛ اما دنیای امروز جایی است که بزرگترین بانک‌های دنیا بیت کوین می‌خرند؛ بزرگ‌ترین شرکت‌های فناوری بیت کوین را به خزانه دارایی‌های‌های خود افزوده‌اند؛ غول‌های صنعت پرداخت مثل ویزا و پی‌پال، از خریدوفروش ارزهای دیجیتال به کاربران خود کسب درآمد می‌کنند؛ سلبریتی‌ها و افراد بانفوذ مدام درباره ارزهای دیجیتال توییت می‌کنند و بسیاری از هنرمندان، آثار هنری خود را در قالب توکن‌های غیرمثلی (NFT) به‌فروش می‌رسانند. همه این نشانه‌ها حاکی از آن است که اقبال عمومی مردم نسبت به ارزهای دیجیتال، روزبه‌روز در حال افزایش است.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «می‌خواهید برای اولین بار در ارزهای دیجیتال سرمایه‌گذاری کنید؟ ابتدا این ۱۰ نکته را بخوانید» شکل گرفته است.

این مزخرف ترین سایتی که دیدم
اخه مگه سایت خبری هم تعطیل میشه که دو روزه شما تعطیلین؟..جمعه ها تعطیلین
اهل کجایین که انقد باحالین؟

زمان اون هجوم به ارزها تموم شده ، بعید دیگه سودده باشن اگر ضرر ندن البته

اینهمه سایت و منبع خبرهای دیگه، چرا کلید کردی روی این؟ این ۲ روز تعطیل بود؟ خب میرفتی از سایتهتی دیگه اخبارو پیگیری میکردی. من خودمم واسم سوال بود که چرا ۲ روزه خبری نیست، ولی رفتم جاهای دیگه خبر خوندم. ‌
این دلیل نمیشه که شما توهین کنی به سایت

گلی ب گوشه جمال نگارنده این مطلب:hibiscus::hibiscus::hibiscus:

بی نهایت ازمطالب مفیدشما سپاسگزارم.

ممنون از اطلاعات وراهنمایی خوبتان

سلام
ممنون از مطالب خوبتون
تو شماره ۷ چطور میشه تو حساب صرافی ها کیف پول رو نگه داری نکنیم ؟ میشه بدون صرافی وارد از دیجیتال شد؟ یا خرید و فروش کرد؟

سلام آیا صحیح است ارز دیجیتال به یک شرکت سرمایه گذاری کنم سود چند برابر میده

سلام
از کجا باید درمورد ارزهای دیجیتالی اطلاعات کسب کنیم از چه منبعی؟