بحث و گفتگو پیرامون «گزارش چند معامله‌گر از مسدودشدن دارایی‌هایشان در mexc؛ کاربران ایرانی باید نگران باشند؟»

طی روزهای اخیر گزارش‌هایی درباره مسدودشدن حساب و دارایی چند معامله‌گر صرافی ارز دیجیتال مکسی (MEXC) منتشر شده است. صفحه رسمی توییتر مکسی به‌طور غیرمستقیم به این ماجرا واکنش نشان داده و اتهامات مربوطه را رد کرده است؛ اما آیا معامله‌گران ایرانی این صرافی باید نگران باشند؟

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «گزارش چند معامله‌گر از مسدودشدن دارایی‌هایشان در MEXC؛ کاربران ایرانی باید نگران باشند؟» شکل گرفته است.

اگر صرافی های داخل از ارزهای بیشتر و فیوچیز و مارجین پشتیبانی کنند نیازی نیست از صرافی های خارجی استفاده شود

با یه ip مشخص بریم فکر نکنم مشکلی پیش بیاد

با ip ثابت برید, من سالهاست با اون سخت گیری بایننس با ip ثابت رفتم مشکلی نداشت, ولی باید مراقب باشید

من بعد از مدت ها تازه پول زدم به این صرافی بعد اومدم دیدم اینجا این پست رو گذاشتید.ترسیدم رفتم پولمو ازش وردارم دیدم کد تایید دو مرحله ای رو تو نرم افزار گوگل پاک کردم.ریست زدم و ازم اطلاعات موبایل و مکانی و همچنین عکس با پاسپورت خواست که همه رو فرستادم چون چاره دیگه ای نداشتم و همه پولمو بر باد رفته میدیدم.نیم ساعت نشد که در کمال ناباوری دیدم ریست شده
خواستم بگم فعلا مشکلی با ایرانیا نداره انگار

بنده هم با ده هزار دلار معامله انجام دادم که 24 هزار دلار شده بود اصل مبلغ یعنی ده هزار را که خارج کردم بقیه پول یعنی کل سودم بلوکه شد

اگر با فیلترشکن میرید با یک کشور ثابت مثل آمریکا شیکاگو برید و همیشه با آمریکا شیکاگو برید من تووی مکسی ۵میلیون تومن زروسوآپ ۱۵۰۰تومنی خریدم قراره ۱۰۰برابر رشد کنه ۵میلیونم بشه ننیم میلیارد … کریسمس پامپ خریدم توی یک روز عرضه اولیه بود ۱۰برابر شد طمع کردیم خریدیم به قهقرا رفتیم ۳۰دلارم شد ۱دلار ۲۸دلار توی ضرر رفتم …
اگر صرافی ها ی ایرانی تمام ارزها رو ساپورت کنن و کاربری بدن امکانات فیوچرز و استیکینگ بدن عالیه مرض نداریم که ارز دیجیتال که ریسکه صرافی خارجی ریسک اندر ریسکه هیچوقت تمام پولتو تووی یک جیب نذار

این صرافی واقعا کلاهبردار و دزد هستش من آخرید بار فروردین ۴۰۱ سر یدونه پوزیشن ۱۵ هزار دلار پولم رو صفر کرد این صرافی بر علیه کاربران خودش بازار سازی فیک انجام میده من با تمام عدله و شواهد و مدارک بمدت یه هفته باهاشون کلنجار رفتم آخرش هم زیر بار نرفتن

همین چند وقت پیش بهشون پیام دادم پشتیبانی یه ایرانی به نام امیر اومد بهش گفتم ای ایرانی ها میتونند از صرافی استفاده بکنن گفت هیچ مشکلی یا محدودیتی نداره

زیاد بهشون اعتمادی نیست سود زیادی بکنید اذیتتون میکنند من خودم ی بار هشت درصد یهو رفت تو چند ثانیه رفت بالا و منو لیکوید کرده بود در صورتی که من دایم سود میکردم به قول دوستمون بازار سازی کردن… با پول های کم کاری ندارند ولی پول زیاد خطرناکه

که یه روز صبح هم بیدار که شدیم خبری از مدیرعاملشون نباشه و برای همیشه مردم بشینن منتظر سرمایه‌هاشون؟