بحث و گفتگو پیرامون «چرا بعضی‌ها خیلی زود ثروتمند می‌شوند؟»

حتماً تاکنون افرادی را دیده‌اید که احساس می‌کنید یک‌شبه ره صدساله را پیموده‌اند؛ دوستان هم‌پیاله‌ای که در عرض مدتی کوتاه از فرش به عرش رسیده‌‌اند و روزانه بر تعداد صفرهای حساب بانکی خود می‌افزایند! قطعاً اولین پرسش شما از این افراد و از خودتان این است که «چطور؟!». چطور شخصی که تا چند وقت پیش وضعیت مالی معمولی داشت، حال به این سطح از درآمد و رفاه رسیده است؟

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «چرا بعضی‌ها خیلی زود ثروتمند می‌شوند؟» شکل گرفته است.

1شانس ۲رابطه و ضابطه ۳محیط

جالب بود ولی ایکاش ایران نبودیم

مقاله جالب و عالى بود كه آدم رو به فكر وا ميداره

مهمترين و تنها چيزي كه ميتونه ادم رو ثروتمند كنه همون همنشين پولداره بقيش كشكه

سلام توی این بازار بهترین رفیق آدم صبر اوست عجول نباشیم دوم نترس بودن سوم ریسک کردن

چون شانس و پارتی دارن

بند پ
پول پارتی و پر رویی

تفاوت دیدگاه کامپوزیت و متال دارد.

سلام دوست من اگر مسیر پول مسیر درستی باشد واسط شادی …میاره ولی اگه مسیر پولی که در میاری مسیر نادرستی باشد به قول شما ثمره بدی روی زندگیت داره

چون خر شانسن و لاغیر

یادش بخیر یک دوست دارم که تو کارگزاری مفید اشنا داشت گفت برو سهم ثنوسا بخر خریدم راحت ۱۰۰ درصد سود داد تو همین ریزش بورس پس باید اشنا داشته باشی تا سود کنی البته هستن کسانی که واقعا هوش تجارت دارن

مقاله بسیار عالی و قدرتمندی است و اگر فردی کمی با نگاه مثبت مطالعه و عمل کنه می تونه ثروتمند بشه

یک رو گفتی 9 هم گفتی 90 رو یادت رفت بگی

ثروت ها رو بدین به من ناموفق تمام موفقیت ها مال شما

روزی شما اون چیزیه که از گلوتون میره پایین نه اون چیزی که توی نمودارها بالا و پایین میره یا توی کیف پولتون کم و زیاد میشه همین پولی که داری برو باهاش خوش باش و باهاش تفریح کن یهو میبینی عمر تموم شد و این همه پولی که جمع کردی وقت خرج کردن نداری

سلام… علم بهتر یا ثروت؟…

عدد نودش ماهستیم که وقتی رسیدیم فقط ضرر کردیم چه تو بورس چه ارز

از قدیم گفتن پول پول میاره . وقتی نباشه هیچ.
بنده خدا اومد نوشت من 8 میلیاردicp تو 30 دلار خریدم… الان هم خدارا شکر پولش دوبرابر شده .
منم دوست داشتم بخرم…ولی وقتی پول نباشه اومدن پول دیگه ای در کار نیست…