برای خرید بیت کوین، سرمایهگذاری در این ارز دیجیتال یا معامله آن، در اولین قدم به کیف پول یا والت (Wallet) نیاز دارید. برخلاف کیف پولهای بانکی و متمرکز، در دنیای ارزهای دیجیتالِ غیرمتمرکز، تمام مسئولیت حفاظت از داراییها (تأکید میکنم تمام مسئولیت) برعهده کیف پول و البته خودِ کاربر است. بههمیندلیل، پیداکردن کیف پول ایمن برای ذخیره بیت کوین از اهمیت ویژهای برخوردار است.
سلام ایمان جان به دلیل حجم زیاد نظرات متوجه نشدم
کیف پول های جکس، exodus، myetherwallet و البته کیف پول سخت افزاری لجر، ارزهای مختلفی رو پشتیبانی می کنن و از نظر بلوکه شدن خطری ندارن
سلام
کیف پول یه موضوع نسبی هستش نمیشه گفت اما خودم از اکسودوس (exodus) استفاده میکنم
درباره سوال دومتون شما میتونید در سایتهای خرید و فروش بیت کوین این کارو انجام بدید نیازی به مراجعه حضوری نیست.
هیچ کیف پولی این امکان رو به شما نمیده که پولتون رو به حساب ریالی تبدیل کنید.
برای این کار باید بیت کوین رو از کیف پول به حساب صرافی انتقال بدید، بفروشید و به ریال تبدیل کنید.
سلام، تنها در صورتی قابل پیگیری و تحریمه که دولت آمریکا یا هر دولت دیگهای از طریق صرافی هویت شما رو دریافت کنه. چون صرافی شما در داخل ایرانه، احتمال این کار بسیار کمه.
سلام جناب آذرنیوار، وقتتون به خیر، میخواستم بدونم استفاده از چه کیف پولی در ایران نیاز به قیلترشکن نداره و احتمال بلوکه شدن رمزارز هم در جریان تبدیل رمز ارز در صرافی داخلی ولتی مثل کوینومی نیست؟
لطفا راهنمایی بفرمایید که بنده، حدود ۳۰میلیون بیت کوین ابری رایگان استخراج کردم، الان میخوام انتقال بدم به کیف پول/کدوم کیف پول برای انتقال بیت کوین بهتر و مطمئن تر هستش؟؟؟ممنون از آقای آذرنیوار⚘️
با عرض سلام
من داخل این صرافی MSITACOIN ثبت نام کردم و مقداری بیت کوین داخل ولت ریختم اما الان می خواهم وارد بشم پیام داده که کد 2FA که به تلگرام شما فرستادیم رو بفرستید تا بتونید وارد اکانت بشید در صورتی که این صرافی هیچی اطلاعی از اینکه من تلگرام دارم یا خیر ندارد میشه راهنمایی کنید .
ممنون
درود جناب مدیر، از اونجایی که دیگه هیچ جا امنیت وجود نداره، شخصا داخل صرافی نگه میدارم و همیشه همونجا نقد هست، البته صرافی مثل کراکن یا ftx. دلیلش هم این هست که برای جابجایی در کیف پول همیشه نیاز به کارمزد هست و بعد از اون دیگه چیزی به نام غیر متمرکز وجود نداره و دولت ها براحتی میتونن اموال را داخل کیف پول ببندن و در کل امنیتی نیست. همه چیز متمرکز و تحت کنترل دولت ها هست و اصلاح زیر نظر مردم، فقط شعار هفته. با تشکر
سلام بر شما بزرگواران،
امیدوارم حالتون خوب باشه، آقا در اطلاعاتتون جسارتاً خیلی اشتباه کردید، من تازه کارم و منظورم نوشتههاست با توجه تحقیق خودم؛ بیت کوین والت در جدول دسکتاپ و موبایل داره که واقعاً هم همینطوره ولی در نقاط ضعفش نوشته شده: فقط برای اندروید عرضه شده است!
لطفاً در اطلاعات ارزشمندتون دقت بفرمایید تا کسی گیج یا گمراه نشه.
با تشکر و آرزوی بهترینها