بحث و گفتگو پیرامون «معرفی ۱۶ کیف پول برتر بیت کوین در سال ۲۰۲۵»

برای خرید بیت کوین، سرمایه‌گذاری در این ارز دیجیتال یا معامله آن، در اولین قدم به کیف پول یا والت (Wallet) نیاز دارید. برخلاف کیف پول‌های بانکی و متمرکز، در دنیای ارزهای دیجیتالِ غیرمتمرکز، تمام مسئولیت حفاظت از دارایی‌ها (تأکید می‌کنم تمام مسئولیت) برعهده کیف پول و البته خودِ کاربر است. به‌همین‌دلیل، پیداکردن کیف پول ایمن برای ذخیره بیت کوین از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «معرفی ۱۶ کیف پول برتر بیت کوین در سال ۲۰۲۵» شکل گرفته است.

سلام ایمان جان به دلیل حجم زیاد نظرات متوجه نشدم
کیف پول های جکس، exodus، myetherwallet و البته کیف پول سخت افزاری لجر، ارزهای مختلفی رو پشتیبانی می کنن و از نظر بلوکه شدن خطری ندارن

سلام
کیف پول یه موضوع نسبی هستش نمیشه گفت اما خودم از اکسودوس (exodus) استفاده میکنم
درباره سوال دومتون شما میتونید در سایت‌های خرید و فروش بیت کوین این کارو انجام بدید نیازی به مراجعه حضوری نیست.

سلام
دلیل خاصی نداشت اما لجر از مقبولیت بیشتری برخورداره در میان کاربران

هیچ کیف پولی این امکان رو به شما نمیده که پولتون رو به حساب ریالی تبدیل کنید.
برای این کار باید بیت کوین رو از کیف پول به حساب صرافی انتقال بدید، بفروشید و به ریال تبدیل کنید.

سلام، خیر منطقی نیست. با داشتن ۱۲ کلمه بازیابی در هر لحظه امکان بازیابی وجود داره.

سلام، تنها در صورتی قابل پیگیری و تحریمه که دولت آمریکا یا هر دولت دیگه‌ای از طریق صرافی هویت شما رو دریافت کنه. چون صرافی شما در داخل ایرانه، احتمال این کار بسیار کمه.

سلام، کیف پول‌هایی که گفته شد مناسب هستند. اگر مبالغ بالایی رو توی کیف پول می‌خواید نگه دارید پیشنهاد می‌کنم از کیف پول‌های سخت‌افزاری استفاده کنید

من گاردا دارم چنج داخلی هم داره

سوال منم هست. و اینکه ایا با کیف پول سخت افزاری میشه خرید و فروش و تبدیل ارزهای دیجیتال به یکدیگر بدون واسط انجام داد

سلام جناب اذرنيوار
نظر شما در مورد خريد توكن تراست ولت براي سرمايه گذاري بلند مدت با توجه به اينكه كيف پول رتبه اول هست رو ميفرماييد

سلام جناب آذرنیوار، وقتتون به خیر، میخواستم بدونم استفاده از چه کیف پولی در ایران نیاز به قیلترشکن نداره و احتمال بلوکه شدن رمزارز هم در جریان تبدیل رمز ارز در صرافی داخلی ولتی مثل کوینومی نیست؟

سلام امنیت اتمیک والت از این کیف پول ها کمتره؟

خیلی ببخشید، من از برنامه ،استخراج بیت کوین ابری حدود ۳۰میلیون ،بصورت رایگان بیت کوین استخراج کردم، حالا میخوام انتقال بدم به کیف پول ،لطفا راهنمایی بفرمایید که کدوم کیف پول پشتیبانی میکنه ومطمئن هستش ؟؟؟ممنون از مستر آذرنیوار!!!

• لطفا راهنمایی بفرمایید که بنده، حدود ۳۰میلیون بیت کوین ابری رایگان استخراج کردم، الان میخوام انتقال بدم به کیف پول/کدوم کیف پول برای انتقال بیت کوین بهتر و مطمئن تر هستش؟؟؟ممنون از آقای آذرنیوار⚘️

سلام کیف پولی که بیبی دوج را ساپورت کنه و معتبر باشه و ریوارد هم بده چی هست؟به غیر از تراست والت .ممنون

با عرض سلام
من داخل این صرافی MSITACOIN ثبت نام کردم و مقداری بیت کوین داخل ولت ریختم اما الان می خواهم وارد بشم پیام داده که کد 2FA که به تلگرام شما فرستادیم رو بفرستید تا بتونید وارد اکانت بشید در صورتی که این صرافی هیچی اطلاعی از اینکه من تلگرام دارم یا خیر ندارد میشه راهنمایی کنید .
ممنون

درود جناب مدیر، از اونجایی که دیگه هیچ جا امنیت وجود نداره، شخصا داخل صرافی نگه میدارم و همیشه همونجا نقد هست، البته صرافی مثل کراکن یا ftx. دلیلش هم این هست که برای جابجایی در کیف پول همیشه نیاز به کارمزد هست و بعد از اون دیگه چیزی به نام غیر متمرکز وجود نداره و دولت ها براحتی میتونن اموال را داخل کیف پول ببندن و در کل امنیتی نیست. همه چیز متمرکز و تحت کنترل دولت ها هست و اصلاح زیر نظر مردم، فقط شعار هفته. با تشکر

1 لایک

سلام بر شما بزرگواران،
امیدوارم حالتون خوب باشه، آقا در اطلاعاتتون جسارتاً خیلی اشتباه کردید، من تازه کارم و منظورم نوشته‌هاست با توجه تحقیق خودم؛ بیت کوین والت در جدول دسکتاپ و موبایل داره که واقعاً هم همینطوره ولی در نقاط ضعفش نوشته شده: فقط برای اندروید عرضه شده است!
لطفاً در اطلاعات ارزشمندتون دقت بفرمایید تا کسی گیج یا گمراه نشه.
با تشکر و آرزوی بهترین‌ها:bouquet: