بحث و گفتگو پیرامون «حسرت دانشجویان mit از فروش بیت کوین‌هایی که به رایگان دریافت کرده بودند؛ ۱۳,۰۰۰٪ سودی که از دست رفت»

بسیاری از دانشجویانی که در پروژه بیت کوین MIT در سال ۲۰۱۴ مشارکت کردند از فروش سریع بیت کوین‌های رایگان خود اظهار تأسف می‌کنند. بیشتر آنها می‌گویند بیت کوین‌های خود را برای خرید کفش و غذا فروخته‌اند!

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «حسرت دانشجویان MIT از فروش بیت کوین‌هایی که به رایگان دریافت کرده بودند؛ ۱۳,۰۰۰٪ سودی که از دست رفت» شکل گرفته است.

باید دانشجو بوده باشی تا بدونی واقعآ زندگی دانشجویی اونقدر سخته که فقط فکر گذران زندگی باشی تا فکر پس‌انداز…
حتی واسه خارجی ها

اونا مثل شما بلد نبودن بیت چی هست و اگه یکم عقل شما رو داشتن الان پولدار بودن.چه حرفیه اخه.میگن معما چو حل شود اسان شود

یکی از فامیلهای نزدیک ما ۵ سال پیش که من بهش)پیشنهاد دادم بیا بیت بخر همین حرف شمارو زد گفت پشتوانه نداره و… ، هنوز هم بر صحبت خودش هست، من از اون تایم با پول قرضی بیت خریدم گذاشتم کنار، اقساطش رو تو ۲ سال دادم ول کردم تا پارسال فرقش این شد من با بخشی از ارز دیجیتالم بهترین متریال موجود در بازار رو برای منزل مسکونی خودم تهیه و تجهیز کنم و همسر و خانوادم رو شاد کنم و با بخشی دیگرش هم در بازارهای مختلف سرمایه گذاری کردم، دستم باز شد تونستم کمک چند نفرباشم ، سرتون رو درد نیارم ارز دیجیتال در بخش سرمایه گذاری زندگی من رو متحول کرد و باعث خیلی اتفاقات خوب در زندگی من شد، این یک داستان نبود عزیزان واقعیت بود :ok_hand:

کدوم دانشگاهید به ما چرا موزم ندادن

آره راس میگه :rofl::rofl:

چقد لاکچری!به ما خرما دادن هم بعنوان روز دانشجو هم فاتحه خوانی برای مادر رئیس اموزش