بحث و گفتگو پیرامون «پنج ارز دیجیتالی که معامله‌گران در این هفته باید زیر نظر بگیرند»

حرکت بعدی بیت کوین نقشی تعیین‌کننده در جهت روند این ارز دیجیتال در آینده خواهد داشت. در صورتی که خریداران در این حرکت موفق باشند، می‌توان انتظار جهش برای ارزهای دیجیتال دیگری نظیر اتریوم، کاردانو، سولانا و تتا را داشت.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «پنج ارز دیجیتالی که معامله‌گران در این هفته باید زیر نظر بگیرند» شکل گرفته است.

عالی بود
سپاس
انشالله مثلث بیت رو ب بالا شکسته بشه همه ارزارو بکشه بالا

اینجا هر چه هست بخرید

ببخشید میشه یک توضیح بدین در خصوص sl که منظورتون چیه ؟ من تازه واردم باتشکر

دوستان عزیز:
من مدت ۲۰ روزه دارم بیت کوین رو یاد می گیرم.و دوستی دارم که ۴ سال (( تمام )) در این زمینه تجربه بسیار بسیار سنگین داره و برای خودش (( استادیه)).
مطالبی روکه تو این مدت در زمینه کریپتو کیورنسی متوجه شدم و روز به روز عاشقش میشم رو براتون میگم ، دیگه خودتون قضاوت کنید:
۱.این بازار رو بازاری دیدم که ۲۰۰ کشور دنیا در اون فعالیت می کنند، پس : برای خودش یک المپیک اقتصادیه.((((( المپیک )))))
۲. مبارزات اون شبیه مبارزات در قفس هست.شاید ببازی و غرق خون بشی ، ولی (( عادلانه)) است، یعنی شرایط برای همه یکسانه.(( مثل بورس ایران نیست که نامردی و نامردی و نامردی باشه ، و شما هرچی تحلیل تکنیکال کنی ، چون دولت ۳۵۰ هزار میلیارد تومن از ■■■ صندوق بورس برداشت کرد ((( هرچی تحلیل تکنیکال بکنی آخرش بشه پشم ))).( چون دزد کل پولا رو برد حالا توبشین انواع و اقسام تحلیل بکن ، همه اش بشه کشک …
۳.در همان بورس ایران چند تا از دوستای نزدیک من خاکستر نشین شدند و تمام اموال و داراییشونو از دست دادند‌. و الان مشت مشت آرامبخش می خورند.
۴. با تمام تفاصیل چون این بازار جوانمردانه تر است من اینو ترجیح میدم.((( این رینگ خونینه ، دل داری بیا جلو ، اگه دل نداشتی از اول نباید میومدی جلو.(( تمام))
۵. براتون از صمیم قلب آرزوی موفقیت می کنم . و آخرین توصیه:
نباید فکر کنید یه شبه مولتی میلیاردر بشین. سهام بخرین و نگهش دارین. ببینید در طولانی مدت مثلا ۱۰ ماهه چقدر بهتون سود میده.منصفرگ باشید.

دوستان ارز جدید در صرافی ها معرفی میشه