بحث و گفتگو پیرامون «کاهش شدید قیمت بیت کوین در پی سیاست‌های اقتصادی دولت آمریکا»

زمزمه‌ها درباره تعدیل محرک اقتصادی بانک مرکزی آمریکا و تداوم فشارهای دولت چین بر استخراج‌کنندگان ارزهای دیجیتال باعث کاهش شدید قیمت بیت کوین به کمترین میزان در ۱۰ روز گذشته شد.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «کاهش شدید قیمت بیت کوین در پی سیاست‌های اقتصادی دولت آمریکا» شکل گرفته است.

رفیق فضایی هم بشه دلار بشه ۱۵ یا ۱۶ چی باز ضرر هس الان نقد بشن تا سه ماه دیگه بهترین کار هس

ناراحت بود ولی این جمله نوشته لبخند ب لبم آورد احسنت:joy::joy:

اصلا و به هیچ وجه من‌الوجوه به دلتون بد راه ندید من یه تیم حرفه‌ای از دوستانی رو دارم که فوق‌العاده کار میکنن و درآمد کسب میکنن وچندین ساله کارو زندگیشون ارزِ دیجیتاله. این حرفو ازشون نقل میکنم و خیلی زیاد مطمئنم که (یه وخ سوتفاهم نشه چون از نظر مقدار سرمایه میگم) خورده خاکشیرهایی مثل شماها و من یک میلیونیوم از این بازار رو تشکیل نمیدیم
اون نهنگها با سرمایه‌های عظیم‌شون بخش بزرگی از بازار دستشونه و برای یه جهش (سود دهی) بزرگ دارن این واکنش‌ها رو توی بازار بوجود میارن
قبلا نوسانات کم و سوددهی هم کم
الان نوسانات خیلی زیاد و به سود رسیدن هم به همین ترتیب خیلی زیاد هستش
صبر صبر صبر…
آینده‌ای در پیش هست که هیچ پول کاغذیی در اون نیست و یک پول مشترک بین همه‌ی انسانها رواج پیدا میکنه. بمونییید و حداقل جزئی از این دایره‌ی گسترده باشید
فدای همه‌ی دوستان و همه‌ی ایرونیا. این قمار به نفع اونیه که هربار توی کف خرید بکنه. حتی کم…
پُررررر کُووووین باشییییییید💪🏻