براساس گزارشها، جو بایدن قصد دارد در نشست گروه ۷ (G-7) که طی چند روز آینده در انگلیس برگزار میشود، در ارتباط با نقش ارزهای دیجیتال در حملات باجافزاری اخیر به تأسیسات انرژی و برق آمریکا صحبت کند.
این میخواد تو اجلاس جی هفت به بازار حمله کنه.این یه روده راست تو شکمش نیست.من سرمایه ام رو از همون اول به ریال تبدیل کردم و هیچ آسیبی ندیدم.به ریال تبدیل کنید و از ریزشش لذت ببرید. بعد با قیمت کف از خود بازار بخرید.
به نظر شما نهنگ ها که میگن کیا هستند ؟؟
به نظر من که آدم های خیلی ثروتمند و خفن در دنیا هستند که حتی اگر در سیاست هم نباشند اما این پول زیادشون جذابشون میکنه و پرنفوذ که باعث میشه حتی بتونن با کمک دولتی ها و سازمان های مختلف بازارهای مالی به این بزرگی رو یه جورایی تحت کنترل خودشون دربیارند که میشه اینی که الان تقریبا این بازار داره تجربه میکنه . ..
این آدم هارو میتونید امثال همین اقای ماسک که به قولی الان شده مثل خاوری ما ، اما دست های پشت پرده خیلی بیشتر ازین حرفاست. ..
شاید بگید که چ ربطی داره این اتفاق تو ۲۰۱۸ هم افتاد ، درسته اما حجم مارکت ، حجم فعالان بازار ، حجم گستردگی ارزها ، حجم پیشرفت بلاکچین ، حجم شناخته شدن بازار تو دنیا ، حجم سرمایه که وارد بازار شده ، حجم خیلی چیزای دیگه مثل الان بود ؟؟؟؟؟
خب پس فکر کنم متوجه حرفم شده باشید ، اتفاقا الان هست که باید این رکب رو کل آدمایی که دنیا دارن رو این مارکت کار میکنند بخورند . ..
این تصور من از اتفاقی که این روزها در دنیای کریپتو داره میفته هست .. .
به نظر من نه بفروشید نه بترسید که قطعا پشیمون خواهید شد . ..