بحث و گفتگو پیرامون «نات کوین (Notcoin) چیست؟ آموزش کسب درآمد از نات کوین (آپدیت جدید)»

نات کوین را می‌توان یک انقلاب دانست، درست مانند بیت کوین! بیت کوین راه را برای ایجاد و گسترش ارزهای دیجیتال هموار کرد و باعث شد دنیای ارزهای دیجیتال به وجود آید. نات کوین هم اولین بازی تلگرامی بود که تنها با ضربه‌زدن روی صفحه گوشی می‌توانستید آن را استخراج کنید. همین مسئله باعث شد امروزه ده‌ها و شاید صدها بازی تلگرامی مشابه آن به‌وجود آیند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «نات کوین (Notcoin) چیست؟ آموزش کسب درآمد از نات کوین (آپدیت جدید)» شکل گرفته است.

بنام خدا و سلام هرکسی نات‌کوین داره من خریدارم.
صفر نهصد و پانزده صفر هشتصد شصت‌و شش هشت

سلام دوستان در مورد سطح پلات کسی ارتقا داده اگه لطفا ارتقا دادین و سود میده یه توضیحاتی بدین که به صرفه ست یا نه؟ممنون

کوووث شر نگو برو سر منقلت

سلام من ۱۹میلیون نان کویین دارم اما به ولت وصل نکردم و نمی‌دونم باید چیکار کنم میشه راهنمایی کنین منو
ممنون

سلام. توی اپ مینی گیم ناتکوین چجوری میشه نات کوین واریز کرد تا بعدش بشه لول آپ گرد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

وارد بشید جا نمونید

وارد بشید آینده ش روشنه

چطور باید اسکواد ساخت؟

بااین بازی میشه پول برداشت کرد

روش ورودو راه اندازی چگونه است؟

کسی نات کوین می خواهد من می فروشم اش

الهی به امید تو

Invite your friends and get bonuses for each invited friend! :wrapped_gift:

Your referral link:

https://t.me/notcoin_bot?start=r_573809_22423627

من دارم میفروشم کسی هست بخره

این حتی لیست بشه هم حتی اونی که از اول بوده و کلی جمع کرده هم به سود آن چنانی نمیرسه
کلا نباید به این چیزا دل خوش کرد

من۲۰میلیون نات کوین دارم کسی میخره

تمام نظرات دوستان را خوندم امروز که ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ هست این متن رو با همکاران و دوستان عزیز به اشتراگ میزارم بماند به یادگار
در دنیای کریپتو هر چیزی امکان دارد اتفاق بیفتد از ارزی که یک شبه همه را پولدار و یک شبه همه بدبخت میکند زیاد دیده ایم زمان همه چیز را روشن خواهد کرد .
از پپه که با هیچ راهکار و راه حلی که یک شبه یه عده را پولدار کرد تا لونا که یک شبه نابود شد بله اینها همه واقعی هست برنامه داشتن خوب هست اما الزامی وجود ندارد که هر ارزی برنامه نداشت پس اسکم هست این جامعه کریپتو هست که هر ارزی را بخواهد میتواند از فرش به عرش برساند این بماند یادگار قیمت نات ۰/۰۰۰۱ به امید ان روز

سلام من میخوام بفروشم خواستی صحبت کنیم بیا تو روبیکا با آیدی G_A_N_G_S_T_E_R