الگوهای نموداری (یا همان chart patterns) ابزارهای مهم معاملهگری و بخشهای جداییناپذیر تحلیل تکنیکال هستند. خواه در دنیای معاملات ارزهای دیجیتال حرفهای باشید و خواه مبتدی، برای اینکه بتوانید تشخیص درستی از روند بازار و پیشبینی دقیقی از حرکات احتمالی قیمت داشته باشید، باید به الگوهای نموداری مسلط باشید. این الگوها غالباً شکلهای خاصی ایجاد میکنند که میتوانند احتمال تداوم یا بازگشت روند را نشان دهند. تشخیص درست الگوی نموداری یک توانایی ارزشمند است که میتواند باعث برتری شما در رقابتهای تنگاتنگ دنیای ارزهای دیجیتال شود. البته بدیهی است که صرف آشنایی با این الگوها کافی نیست و برای اینکه بتوانید آنها را بهشکلی مؤثر به کار بگیرید، باید به آنها اشراف کامل پیدا کنید و آنها را در سطح عملی به کار ببندید.
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت هموطنان عزیزم.
خیلی خیلی مختصر میخوام ادای دِین کنم در ارتباط با سایت ارزدیجیتال
بسیار خوب و عالی است.
و من که شغلم ترید در بازار ارز دیجیتال است، به لین سایت به عنوان یک منبع خبری خوب و مفید استفاده میکنم
سلام ایا نمودارهای دیگری جزاین ده تانمودار وجود دارد اگه هست میتوانید لطف کنید وبه جیمیل من بفرستیت خیلی از مطالب پرمحتوای شمااستفاده کردم وامیدوارم دراین راه پیروز وسربلند باشید
این الگوها در همه تایمها استفاده میشه ،چه فرقی میکنه در کدام تایم لین الگو بیاد؟این الگوها جمعی هست و درتمام تایم ها یک مفهوم رو میرسونه ،واقعا این سوال شما مفهوم دانش کندل شنلسیتون رو میرسونه ،برادرانه عرض میکنم برید آموزش ببینیدپولتونو تو این بازار از دست ندید،این بازار خیلی از خونه دارها رو بی خونه و ماشین کرده،وخیلی از فقرا رو دارا،هر شخصی در هر زمینه ای نیازمند دانش وتجربه هست ولی در این بازار به دانش بیشتر نیاز هست،یا حق