بحث و گفتگو پیرامون «آموزش انتقال توکن‌های bep-2 به شبکه bep-20 بایننس»

توسعه‌دهندگان اکوسیستم بی‌ان‌بی اسمارت چین (BNB Smart Chain) بایننس قصد دارند شبکه‌های دوگانه و مجزای بی‌ان‌بی بیکن چین (BEP-2) و بی‌ان‌بی اسمارت چین (BEP-20) را ادغام و از نظر ساختاری به یک شبکه واحد تبدیل کنند. بنابراین لازم است کاربران تا قبل از ادغام دو شبکه توکن‌‌های BEP-2 خود را منتقل کنند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «آموزش انتقال توکن‌های BEP-2 به شبکه BEP-20 بایننس» شکل گرفته است.

سلام من تو تراست والت کاردانو دارم توbep2چطور تبدیل کنم bep20

سلام من هنوز موفق به انتقال نشدم و تازه فهمیدم. الان میتونم کاری بکنم؟

سلام در تلگرام به این ایدی پیام بدید راهنماییتون کنم
@MdMohammad75

من ارز wink بر پایه bep2 رو داخل تراست ولتم دارم و میخام داخل صرافی بیارم بفروشم اما اینجا bep2 ندارید ، باید چیکار کنم ؟!

ارز های برپایه bep2 که داخل تراست دارم رو‌چجور باید انتقال بدم به صرافی ؟ هیچکدوم از صرافی ها bep2 رو پشتیبانی نمیکنن

تبدیلش کن‌به BNB و انتقالش بده

تو تراست تبدیلش کن به bnb اسمارت چین و بعد به bnb اونوقت راحت میتونی انتقالش بدی

چندتا ارز مثل rune و coti روی شبکه bep2 دارم داخل تراست ولت اما امکان تبدیلش به bep20 نیست و ساپورتش نمیکنه ! چه راه حلی برای تبدیلش هست به جز صرافی بایننس؟

سلام من ftmbep2دارم‌هیچ جا نمیشه نقدش کرد این روشی هم ک گفتین تبدلیش کن به بی ان بی امتحان کردم توی تراست ولت نشد راه دیگه ای نیست؟؟

نمیشه این کارو کرد

بایننس احرازم خواستین میتونم براتون سواپ کنم

ارزهای rune و chz و coti رو نمیشه با این روش
صرافی ارزاینجا ساپورت میکنه میتونید اونجا چنجش کنید به راحتی

درود
BNB
بر پایه کوین هم باید انتقال بدیم؟

سلام، کسی از دوستان اطلاع داره که ارز kava رو چطور تبدیل کنیم

سلام داخل WALLET من ارزهای دیجیتالم نوع شبکه رو نشون نمیده نمیدونم با چه روشی نوع شبکم رو پیدا کنم .

من مقدار زیادی rune دارم ولی هیچ راهی نداره برا انتقال یا تبدیل
هیچ بریج سواپ یا اکسچینجی ساپورت نمیکنه تبدیلش رو فکر کنم به چوخ رفتیم

بایننس شبکه bep2 برای ارز coti ساسبند هست

coti شبکه bep2 نداره این سایت