یک شرکت سرمایهگذاری املاک و مستغلات مجازی مبلغ ۹۱۳,۰۰۰ دلار بابت یک قطعه زمین دیجیتال پرداخته است. این بیشترین مبلغ پرداختشده برای خرید زمین در دنیای مجازی دسنترالند است.
کم کم با گذر زمان تمام کارهای ادما در فضای مجازی انجام خواهد شد ، با خرید این ملک ها خیلی کارای باحالی میشه انجام داد،ساده ترین مثالش اینه که تو یه جای پر تراکم و خوب دسنترالند فروشگاه بزنی و اجناس واقعی رو در داخل فروشگاهت بصورت مجازی نشون بدی و بقیه مثلا با یه عینک واقعیت مجازی اونارو ببینن و بخرن
دنیای آینده ی نزدیک غیر قابل باور هست به عنوان مثال در مقاله ای که شرکت BMWارائه داده بود در آینده ی نزدیک (تو رو خدا نخندید منم مثل شما دهنم از تعجب باز مونده بود من فقط نقل قول میکنم)این شرکت محصولاتش رو بصورت مجازی (کاملا طبیعی) ارائه میده پس از پسند مشتری بصورت بذر در خاک گذاشته حالا من نمیدونم چطوری از خاک ماشین در میاد بعد از طی عمر مفید ماشین دوباره در خاک دفن میشود اصن یه چیز باور نکردنی فککن بذر یه مدل خاص ماشین بکاری قطعات ماشین در بیاد …یا یه نمونه دیگه این بود که در آینده ی نزدیک دستگاههای فکسی خواهد آمد که مثلا سفارش همبرگر شما رو فکس میکنن و شما از طریق فکس غذای مورد علاقه خودتون رو میگیرید پشمای ادم فرفری میشه …چی بگم من که باور میکنم ادمین اگر باور نمیکنی لااقل تایید کن