بحث و گفتگو پیرامون «ایلان ماسک بار دیگر به‌دنبال پامپ دوج کوین رفت؛ این بار کسی توجه نکرد»

توییت‌های ایلان ماسک معمولاً تأثیرات گسترده‌ای روی قیمت دوج کوین دارد. این در حالی است که دو توییت آخر او با وجود اینکه به‌صورت مستقیم به دوج کوین اشاره کرده بود، تأثیر چندانی رو قیمت این ارز دیجیتال نداشت. بسیاری از فعالان حوزه ارزهای دیجیتال می‌گویند که صحبت‌های ماسک دیگر تأثیری روی قیمت دوج کوین ندارد.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «ایلان ماسک بار دیگر به‌دنبال پامپ دوج کوین رفت؛ این بار کسی توجه نکرد» شکل گرفته است.

این اقای بی وجدان، با اولین توییتش ، باعث ریزش بیت کوین شد

طوری ارز های دیجیتال رو زمین زد ، که فکر نمیکنم ، حالا حالاها بتونه بلند شه

اینا همشه بازیه برای بدبخت کردن یک سری ادم بیچاره که کل سرمایه زندیگیشونو تو این ارزها میزان سودش میره تو جیب امثال این اقا یک تو بیت کویین سرمایه گذاری میکنه قیمتش نجومی میره بالا که روز بیت میشه دشمن اب و هوا زمین مستقیم سقوط میکنه یک روز از دوج تعریف میکنه یک روز پیش زنش ضایعش میکنه سقوط میکنه میشه شت کویین

توییتش راجع به بیبی دوج بوده نه دوج کویین معلومه تاثیر آنچنانی روی دوج نمیذاره ولی تاثیرش رو روی بیبی دوج گذاشته تا الان

ایلان ماسک دیگه داره می شه شبیه چوپان دروغگو

اتفاقا ایلان ماسک خیلی هم آدم خوبی هست نصبت به اون چیزی که شما برداشت می کنید شب قبل از ریزش دوج و بیت به صراحت اعلام کرد کریپتو دنیای خوبی است اما مردم مواضب سرمایه گذاری خود باشند و با پول کمی وارد بشن. ودر ضمن دو روز قبل از پامپ دیروز بی بی دوج روی کامنت های بی بی دوج کویین لایک کرده بود. و این رو با این توییت خودش اعلام کرد که از دوج حمایت می کنه بی بی دوج کویین هم چون توکن سوزی خودکار داره و جایزه برای هولدر ها. خواست نشون بده از بچه دوج هم همایت می کنه و اون رو مثل خانواده دوج میدونه. وسلام. اون چرت و پرتا رو هم از مغزتون بیرون کنید.

دوج کویین شت کویین نیست زمانی حدود ده یازده سال پیش که بیت کوین وبعدش اتریوم لایت کویین دش داج کویین بودن اگه دوج شت کوینی بود تا حالا باید ریخته بود به نظر من ایلان ماسک فرد خیلی باهوشی بود که دوج کویین رو پیدا کرد .چون تنها ارزی بود که رشد چشم گیری نکرده بود و با حمایت های خودش تونست دوباره این ارز رو بالا بیاره .مطمعن باشید که این ارز تا سه سال دیگه بالای ده دلار رو تاچ میکنه …این حرف من امروز دیسلایک میگیره امیدوارم بعدها بع یاد کامنت من بیفتید البته ناگفته نماند من دوج ندارم تو ولتم

بابا این پولدارها هستن که جیب ما رو خالی کردن ساده نباشیم چرا این همه افت دربازار