بحث و گفتگو پیرامون «آیا بازیابی ارز دیجیتال دزدیده شده امکان‌پذیر است؟ راهنمای مراحل و راهکار ها»

احتمالاً تابه‌حال داستان‌های زیادی درباره بازیابی ارزهای دیجیتال دزدیده‌شده یا هک‌شده شنیده‌اید، چه خود یکی از فعالان بازار کریپتو باشید، چه تنها نظاره‌گر آن باشید.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «آیا بازیابی ارز دیجیتال دزدیده شده امکان‌پذیر است؟ راهنمای مراحل و راهکار ها» شکل گرفته است.

تماس با صرافی‌های ارز دیجیتال = پاسخش اینه که از پلیس سایبر کشور خودتون اقدام کنید.

سلام
من مشکلی برام پیش آمده که نمی دونم چه اقدامی باید بکنم
شخصی که ■■■■■■■■■■■■ سیگنال دهی داشت و من عضوش بودم از من ۵۰۰ تتر گرفت که برام ترید کنه درصدی برداره و بقیه سود رو به من بده ولی بعد از واریز تتر به آدرسی که داده بود منو بلاک کرد
چه اقدامی می تونم انجام بدم آیا امکانش هست که بشه از طریق آدرسی که تتر را واریز کردم کاری کرد

من از صرافی ایرانی پرسیدم.گفتن اگر ارزهاتون و به کیف پول خارجی انتقال بدن حتی پلیس فتا هم نمی تونه کاری بکنه

همون شبی که ارزهای من خالی میکردن زنگ زدم صرافی. اپراتور میگفت. شما نفر ۱۴ هستید بعدشم برات آهنگ میزارن لعنتی ها

هیچ جای دنیا مثل ایران نیست دزد. قاتل تصادف. خلاف میکنن بعد. دو سه سال پیگیری تو دادگاه‌ها. طرف تبرئه میشه مخصوصا اگر یکم پارتی داشته باشن