دنیای میلیاردرها دنیای خاصی است. هر کار عجیب و غریبی که فکرش را بکنید از این آدمها سر میزند. روزی نیست که یکی از میلیاردرهای سراسر دنیا سرخط خبرها را به خودش اختصاص نداده باشد. اما میدانید بخش جالب این قضیه کجاست؟ آن دسته از میلیاردرهایی که در کشورهای در حال توسعه ظهور میکنند، خیلی مشهورتر از همتایان اروپایی خودشان هستند.
ببین رفیق ان کسی که میگفت ربطی به ارزهای دیجیتال نداره یا خودش خوب متوجه نشد از داستان میلیاردر برزیلی یا کم سن وساله تجربه نکرده یا کمتر شنیده همه دوستان که تحلیل کردن به نظرم درست گفتن بحث ارز دیجیتال این هست که اگر خداوند هم بخواهد ممکن هست در زمان کوتاهی رشد کنی یا بر عکس نسبت به تجارتهای اقتصادی دیگه گاه ممکن است با مبلغ کم تو یک ارز پول بزاره و سریع هم رشد کنه ..خودم میلیاردر نبودم ولی در چهار سال جلوتر چهار میلیارد رو از دست دادم حدود پانصد میلیون دستم باقی ماند . با پانصد نمیتوانستم کار بزرگ بکنم . این شکست باعث شد ۳۰۰ میلیون را بانک بزارم وبا ۱۰۰ میلیون را مستاجر و پول رهن وبا صد میلیون با واسطه یکی از اشنایان با توکل برخدا وارد شدم این که میگید اگر خدا بخواهد همین جاست اعتقاد قلبی به خدا شرطه همه میکنه ولی اون باور حرف اصلی هست باور کنید دانشگاهیم ولی اطلاعات من در رمز ارز صفر بود طوری که کیف پول را همان اشنا برام باز کرد یک مقداری تحلیلها را مطالعه میکردم همانطور که اشاره کردم در بالا با توکل برخدا و اینکه اگر به چه مبلغی رسیدم و با ان مبلغ چکار کنم وارد شد از قضا و من که معتقد صددرصدم خداوند کمک کرد وهمان روزهای رشد رمز ارزها در پایان سا۹۹ واغاز سال جدید تبدیل به ۳۰ برابر وشاید بیشتر شد . در ضمن توجه داشتم که به چه رقمی ضرر حتی بیام بیرون . فقط صبر و بعد اینکه هدف . خدا بخواهد حتما یک شبه .اوج میگیری و همینطور برعکسش هم یک شبه …