بحث و گفتگو پیرامون «فول نود (Full Node) چیست؟»

هر دستگاهی که به شبکه‌ی بیت کوین متصل می‌شود را نود (Node) می‌نامند و نودهایی که مستقیماً به بلاک چین بیت کوین وصل شده و تمام قوانین بیت کوین را می‌پذیرند، فول نود نامیده می‌شوند. مهم‌ترین نرم‌افزار ارتباطی بین فول نودها Bitcoin Core نام دارد و کد منبع (Source Code) آن در سایت github قرار دارد. اگر از کیف پول‌های معمولی که نیازی به دانلود بلاک چین ندارند، استفاده می‌کنید شما یک فول نود نیستید بلکه به یک لایت نود و یا نود واسطه متصل شده‌اید.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «فول نود (Full Node) چیست؟» شکل گرفته است.

سلام خیر فول نود معمولی پاداشی نمیگیره
بیشتر صاحبان کسب و کار (فروشگاه،کیف پول و صرافی) از فول نود استفاده میکنن. همچنین بیتکوینرهایی که به شدت علاقه‌مند به بیت کوین هستند هم فول نود میشن تا نیاز به اعتماد به واسطه ها نباشه

سلام
بله این دوتا فرق دارن، تو برخی شبکه‌ها مثل دش نودهایی که وظیفه تایید تراکنش و ایجاد بلاک دارن بهشون مسترنود میگن

من از مسئولین سایت یک خواهشی دارم. این سایت یکی از منابع خود در زمینه ی یادگیری ارز دیجیتال است. اما متاسفانه با وجود مقالاتی شبیه این (که من مطمئنم اگر خود نویسنده اش یه کم وقت میزاشت همین ترجمه ی گوگل ترنسلیتی رو یه بار میخوند، از خجالت روش نمیشد اون رو بارگذاری کنه) اعتبارش رو دستی دستی کم میکنه. لطفاً مسئول نظارت سایت این سری مقالات رو لطف کنه حذف کنه تا اون فردی که وقت میزاره شروع میکنه به خوندن مقاله، در انتها پشیمون نشه.
با تشکر