آیا خودتان را یک هودلر واقعی میدانید؟ پس از خواندن این مقاله به این موضوع پی خواهید برد.
بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «قوانین هودلر بودن؛ آیا یک هودلر هستید؟» شکل گرفته است.
آیا خودتان را یک هودلر واقعی میدانید؟ پس از خواندن این مقاله به این موضوع پی خواهید برد.
بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «قوانین هودلر بودن؛ آیا یک هودلر هستید؟» شکل گرفته است.
سلام ازوقتی که آبدیت جدید انجام دادم تمام مطالبتون متاسفانه نصف ونیمه میاد وهمچین نرخ ارز رو به روز نمیکنه وباید چند بار خارج و وارد بشی تا درست بشه ممنون میشم رفع مشکل کنید
خیلی عالی من صددرصد بودم
در کل میگه به عقل خودتون مراجعه کنید…همه این مقاله هم درست نیست!
بی سواد تویی که نمیدونی هودلر اختصار چیه
داداش اشتباه میزنی تو نمیدونی هودلر چیه نگو
ای بابا. عزیزان دقت کنید لطفا. هودل و هودلر یه غلط مصطلحه. ابتدای مقاله با توضیح دادن همین مطلب شروع شده. معلومه اصلا متن رو با دقت نمیخونید
کل مطلبونخونده نظرندید لطفاً
مطالب top and awesome بود .. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
قانون ٤کە میگە یک هودلر ارزهاش رو توی صرافی یا کیف پول نگە داری نمیکنە اما برای من سوالە کە، چە جوری میشە بصورت سخت افزاری یا پول کاغذی ارز دیجیتال هودل کرد؟
اگر دوستان کسی میدونە راهنمایی کنە.
تشکککککر
بسیار عالی، خدا خوب بخواد براتون، من همه رو رعایت میکنم اصولا، فقط تا اومدم ب این برسم خیلی از سود ضرر کردم
کیف پول سخت افزاری بخر
من نه دلم می خواد تریدر باشم و نه هولدر فقط دلم می خواهد مزرعه استخراج بیت کوین داشته باشم و بیت کوین استخراج کنم و بفروشم