جکسون پالمر، یکی از بنیانگذاران ارز دیجیتال پرطرفدار این روزها یعنی دوج کوین، اخیراً در رشتهتوییتی طولانی، ناامیدی خود را نسبت به صنعت ارزهای دیجیتال اعلام کرده است. بهگفته این مهندس نرمافزار آمریکایی، صنعت ارزهای دیجیتال یک فناوری سرمایهسالاری است که برای حفاظت از داراییهای افراد پولدار در برابر چیزهایی مثل مالیات متولد شده است.
الان دیگه سازنده بیت کوین هم بیاد بگه بیت کلاه برداری هست این سرمایه دارها سریع از از همین مقالها میدن بیرون ، پولدارهایی پشت این اعداد خیالی ،سود می برن و جیب مردم عادی خالی می کنن که حاضرن براش ادم بک ش ن چه به این مقالها. ادمای عادی هم قبول نمی کنن چون یه ذره سرمایشون هم به رویای پولدار شدن ریختن جیب این پولدارها…
هیچ رسانه ای در هیچ کجای دنیا مستقل نیست ،،،… اینو همیشه یادتون باشه… هر مطلبی و هر یادداشتی از هر شخص حقیقی یا حقوقی در جهت تامین منافعش هست…
تو این بازار بدون هیچ تعصبی فقط سود بگیرید… و هرگز طمع نکنید…
یه زمانی کسی فقط جلوی پای خودش رو میبینه و از مسیرش منحرف میشه و یه زمانی اینقدر دور رو میبینه که از جلوی پای خود غافل میشه و میخوره زمین
تنها راه حل تکامل افکار عمومیه و بنظرم زمان باعث میشه مردم از رمز ارزها بعنوان ابزار ذخیره ارزش استفاده نکنند هرچند تا اونموقع احتمالا اینقدر دیسلایک میخورم که شمارنده قرمز رو -۹۹۹ ثابت بمونه
خود آقای پالمر اگر به جز برنامه نویسی از اقتصاد و فلسفه بلاک چین آگاهی داشت همه دوج کوینش رو نمیفروخت
بازار سرمایه محلی برای انتقال ثروت از آدمهای عجول و ساده لوح به آدم های صبور و متفکر و صد البته جولان گاه افراد با نفوذ و منفعت طلبانه
همین الان بسیارن افرادی که هیجان و رویای یک شبه پول دار شدن دارن ارزی رو که ده ها برابر رشد کرده رو میخرن و زمانی که ارزشش نصف میشه از ترسشون با ضرر میفروشن
نمونش رو در بورس دیدیم تو قله و اوج حباب قیمت همه صف کشیده بودن
چقدر در مورد ایده ها و وایت پیپر و تیم پشت یک ارز و سابقشون تحقیق میکنیم!؟
بلاک چین جزوی از آینده است اما خیلی از ارز هایی که الان چندین برابر ارزش واقعی فعلیشون خریده میشن تو آینده جایی ندارن.
چرا ی لحظه به این فکر نمیکنید که بیتکوین داره باعث میشه اختلاف طبقاتی جامعه بیشتر بشه. اون کسی که پولداره بیتکوین بیشتری خریده پس پولدارتر میشه به نسبت منی که جزء خرید کردم. تعصب الکی نداشته باشید روی بیتکوین که اره بیتکوین برای دفاع از حق مردم و حذف سرمایه داری و بانکها اومده. همون بانکها و سرمایه دارها دارن هی بیتکوین بیشتری میگیرن و تو ذهن ها اینو میکارن که تو میتونی پولدار بشی. اره پولدار میشی و همون پولداره پولدارتر شده چون تو ۱ بیتکوین داری ولی اون ۱۰ تا
بعضی از کامنتها رو که میخونی طرف همچین از ارز دیجیتالی که خریده دفاع میکنه که انتظار نداره هیچ کامنت منفی ازش ببینه ؛ کاکا اون ارز با حرف من و تو بالا پایین نمیشه
ما عروسک خیمه شب بازی اون کله گنده ها هستیم
عین این میمونه که بگی هواپیما واسه این بوجود اومده که ادمای پولدار رو باهاش جا بجا کنن.انگار ادمای عادی ازش استفاده نمیتونن بکنن .این اقای پالمر هم اگه دوج کویناشو نگه میداشت الان افاضه های دیگه ای میکرد و داشت تبلیق ارز دیجیتال میکرد.بازنده دوست داره همه مثل خودش ببازن و باقیرم مجاب میکنه که ببازن
سلام
خوبید شما؟
ببخشید یه خواهش داشتم ازتون من امروز وارد بازار ارز دیجیتال شدم لطفا به من آموزش بدید چون هیچکی از اطرافیانم اطلاعی ندارن
ممنون میشم
اگه میشه تلگرام یا واتساپ واسم توضیح بدید
شمارم ■■■■1227843
خواهش میکنم کمک کنید