افراد مختلف در مواجهه با ارزهای دیجیتال، رویکردهای متفاوتی را اتخاذ میکنند. برخی از آنها که به معاملهگر یا تریدر معروف هستند، معتقدند که خریدوفروش ارزهای دیجیتال بهترین روش کسب سود از آنهاست. برخی دیگر اما معامله ارزهای دیجیتال را یک بازی پرریسک میدانند و معتقدند که برای کسب سود واقعی از ارزهای دیجیتال، بهتر است که صبر داشته باشید و آنها را برای مدت طولانی نگهداری یا اصطلاحاً هودل کنید.
من همیشه با خودم می گفتم وقتی سرمایهگذاری کردم دیگه تا ۴ سال نگاهش نمی کنم اما هر روز چند ساعت سرم توی موبایل نمودارها رو نگاه میکنم زندگیم داغون شده من برنامه نویس حرفه ای بودم و هر روز هم به تجاربم اضافه میشد حتی کنکور دکترا نرم افزار قبول شدم هرچند مصاحبه رد شدم ولی با خودم گفتم برای کنکور سال دیگه حتماً مصاحبه هم قبول میشم اما زندگیم فقط شده نگاه کردن به نمودارها مثل اعتیاد میمونه اصلا نمیتونم ترک کنم فقط خدا کمکم کنه بحق چهارده معصوم شما هم دعام کنید
از نظر من ما هم به هولدر نیاز داریم و هم تریدر… هولدرها ارزش کف بازار رو تعیین میکنن مثلا در نظر بگیرید در یک روز همه شروع به فروش کنن… اینجا تنها ارزهای هولد شده هست که کف ریزش رو مشخص میکنه… و تقریبا میشه گفت تا حدودی از نوسانهای بزرگ جلوگیری میکنن این در دراز مدت باعث میشه ارزهای دیجیتال رو به صعود باشه ضمن اینکه از نوسانهای بزرگ جلوگیری میکنه در کنارش اعتماد عمومی و کم ریسک بودن معامله با ارزهای دیجیتاال رو در میانمردم قابل اطمینان تر میکنه و در کنارش تریدرها با خرید و فروش ارزش وجایگاه اجتماعی ارزهای دیجیتال رو بهبود میبخشن…