کیف پول سیف پال (SafePal)، یکی از محبوبترین و کاربردیترین کیف پولهای ارز دیجیتال است. این کیف پول چندارزی، هم بهصورت نرمافزاری و هم بهصورت سختافزاری در اختیار کاربران قرار گرفته و تقریباً تمامی نیازهای کاربران، از ذخیره، ارسال و دریافت ارزهای دیجیتال گرفته تا ترید، تبدیل ارزها و تعامل با اپلیکیشنهای حوزه دیفای را پوشش میدهد.
سلام
میشه اینم توضیح بدین که چرا در نرم افزار سیف پال موقعی که میخایم یک ارز رو در یک شبکه اضافه کنیم ۲ تا ازش هست و قیمت هم نمیاره در صفحه اصلی مثلا xrp)erc20)
درود بر شما وقتتتون بخیر. من اخیرا مقداری ارز استلار خریداری کردم که در حساب اصلی موجودی ارزها به صورت ارز اصلی با شبکه خود استلار نشون داده میشه ( و نه تحت شبکه بایننس اسمارت چین BEP20 ) که به کیف سیف پل منتقل کردم و زمان واریز به اکانت بایننس کیف پول به قصد تبدیل به تتر، میبینم که تنها شبکه پیشنهادی انتقال برای استلار، شبکه BEP20 هست و موجودی این حسابم رو صفر نشون میده ، به عبارتی نمیتونم استلار کیف پول رو به اکانت بایننس کیف منتقل کنم . در عین حال سواپ این استلار به تتر در بخش سواپ کارمزد 0.3 درصد میگیره که بالاست . میخواستم بپرسم راه چاره چیه؟ ممنون میشم اگر راهنمایی کنید . با سپاس از وقتی که برای خواندن این مطلب و پاسخ گذاشتید. ارادتمند
درود بر شما
من از کیف پول سیف پل حدود هزار دلار به یک بروکر فارکس انتقال دادم.همه عملیات کاملا موفقیت آمیز بود و مراحل کامل شد . اما پول تو حسابم نیومده
از کجا میتونم پیگیر شم
سلام داخل کیف پولم که همون سیف پال هست موجودی بیت کوین را نشان نمیدهد آپدیت هم با کشیدن دست روی کیف انجام میدم ولی باز نشون نمیده چکاری باید انجام بدهم