بحث و گفتگو پیرامون «چشم‌انداز استخراج ارزهای دیجیتال در سایه سیاست‌های مالی جدید آمریکا»

بالاخره پس از کشمکش‌ها و چالش‌های فراوان، لایحه یک تریلیون دلاری جو بایدن برای بهبود زیرساخت‌ها در سنای آمریکا تصویب شد. این قانون که «قانون سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ها و مشاغل» نام دارد، حوزه‌های مختلفی از جمله حمل‌ونقل، راه‌سازی، مخابرات، سیستم‌های آب شرب، اینترنت، تغییرات اقلیمی و انرژی را در بر می‌گیرد. سیاست‌های مالی جدید آمریکا علاوه بر همه اینها، شامل بندهایی مرتبط با دارایی‌های دیجیتال هم هست.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «چشم‌انداز استخراج ارزهای دیجیتال در سایه سیاست‌های مالی جدید آمریکا» شکل گرفته است.

دوستان اگر کسی میدونه جواب من بده الان با این توصیفات یعنی کشورهایی که تحریم اند نمیتونن جابه جایی دیجیتال داشته باشند اگر این قانون اجرایی بشه چون گفته که ماینرها موظف میشن فقط تراکنشهایی که احراز هویت شده اند رو انجام بدن ، خودم یک توضیح به ذهنم میرسه که خب در ایران کسی به ماینرها دیگه کاری نداره و تراکنش توسط ماینرهای خودمون انجام میشه.

یه السالوادور به تنهایی پشتیبانی کنه تراکنش ها ازون انجام میشه هر کشوری ک جلوی این پیشرفت بگیره یجوری بخشی از اقتصاد خودش داره ویران میکنه و دو دستی عوارض مالیات دریافتی برق و غیره میده به کشور دیگه بی چون در زمانی ک کشور ها برق صادرات میکنن برای درامد حالا بیان یه قوانینی وضع کنن ک مالیات دهنده هاش و پول ثروت و اعراد نخبه یک اقتصاد بفرسته یک کشور دیگه فقط میتونم بگم هر کشوری به این اقتصاد پشت کنه در اینده خیلی ضربه خواهد خورد و کشوری ک استقبال کنه بی شک یک کشور دارای مغز های فراوانی میشه با یک اینده و اقتصاد دانان عالی

بنظر من، این خبر خوبی برای ماینرهای سراسر دنیاست، چرا که تعداد زیادی ماینر در ایالات متحده هستن که حذف میشن. و احتمالا قیمت ارزهای دیجیتال افزایش پیدا میکنه.

سلام دوستان
من میخوام دستگاه استخراج اتریوم بخرم ولی دو دل هستم آخه هم میگن میخوان استخر ها رو ببندند وهم اینکه خیلی زود اتریوم از استخراج خارج میشه لطفا منو راهنمایی کنید ممنون