بحث و گفتگو پیرامون «جرایم مرتبط با ارزهای دیجیتال در هنگ‌کنگ سه برابر شده است»

بر اساس گزارش رسانه‌های محلی، میزان جرایم ارز دیجیتال در هنگ‌کنگ طی سه سال گذشته سه برابر شده و ارزش موارد ثبت شده در سال 2023 شامل 4.4 میلیارد یوان (تقریباً 611 میلیون دلار) است.

هوی چینگ یو، وزیر خدمات مالی و خزانه‌داری هنگ‌کنگ گزارش داد که کمیسیون اوراق بهادار و آتی شهر (SFC) به ترتیب در سال‌های 2021 و 2022، در تعداد 1397 و 2336 مورد جرایم ارز دیجیتال را ثبت کرده است. این رقم در سال 2023 به 3415 مورد رسید.

طبق گزارش کمیسیون اوراق بهادار هنگ‌کنگ، 14 صرافی ارز دیجیتال در فهرست پلتفرم‌های تجارت دارایی‌های مجازی مشکوک قرار گرفته‌اند.

همچنین 5105 مورد کلاهبرداری از سرمایه گذاری آنلاین توسط پلیس در سال گذشته رسیدگی شده است که جهش 170 درصدی در پرونده‌ها نسبت به سال قبل دارد.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون خبر «جرایم مرتبط با ارزهای دیجیتال در هنگ‌کنگ سه برابر شده است» شکل گرفته است.

فوری فوری نیازمندکمک هستم:folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands:
نیازمند۵۰۰هزارتومان هستم
سلام خانومی هستم سرپرست خانوار۲تا بچه کوچیک دارم مستاجرهستم شوهرندارم معتادبودهمیشه کتک میزد دیگه خسته شدم مجبورشدم طلاق بگیرم مجبورشدم بیام اینجادرخواست کمک کنم من همه حرفهام رابا صداقت گفتم خواهش میکنم توراخدابه خاطره خداوانسانیتون کمک کنیدنیازمند۵۰۰هزارتومان هستم شماره کارتم 6221061207031925 طاهره نودهانی انشالله باکمک شماگوشت مرغ روغن برنج قند سیب زمینی چای بخرم انشالله همیشه سلامت باشیدخداخیرتان بده انشالله عاقب بخیربشیدانشالله بهشت نصیبتان بشه
خدای مهربان پدر عزیزتان و مادر عزیزتان و بچه های گل تون وخانم محترمتان را براتون نگه دارد انشالله اجرتان باخدای مهربان و امام حسین ع
التماس دعا :folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands: