صرافی کوکوین پس از بایننس، کوین بیس، هوبی و افتیایکس بزرگترین صرافی ارز دیجیتال جهان از نظر حجم معاملات است و حجم معاملات ارزهای دیجیتال مختلف در این پلتفرم به حدود ۷۳۰ میلیون دلار در روز هم میرسد. پس از اجباریشدن احراز هویت در صرافی بایننس، طبق نظرسنجیها این پلتفرم به جایگزین اصلی معاملهگران ایرانی تبدیل شده بود. اما صرافی کوکوین هم در مردادماه سال ۱۴۰۲ احراز هویت را برای همه کاربران الزامی کرد.
سلام دوست عزیز
همونطور که در مقاله نوشتم آیپی ثابت اهمیتی نداره چون آیپی سرورها ثابته کلا مگه اینکه درخواست آیپی اختصاصی بدید که هزینه خاص خودشو داره. بیشتر تغییر نکردن مداوم کشور مهمه.
سلام دوستان وقتتون بخیر ، من از صرافی بایننس ارز شیبا انتقال دادم به صرافی کوکویین آدرس درست بوده اما بجای ERC20 از BEP20 استفاده کردم در صورتیکه کوکویین BEP20 را پشتیبانی نمیکنه کسی میدونه چکار باید کرد ، با پشتیبانی هم ارتباط گرفتم متاسفانه متوجه نشدم خیلی فنی هستش ، ممنون
دوستان هر صرافی که ما ایرانیا بریزیم بعد یه مدت ۱۰۰٪مشکلات زیاد میشه بهتره دوستان تو هر صرافی که معامله میکنن اگه راضی بودن یه مختصری کوتاه از مزایا و معایب اون بگن این طوری هرکی میخاد میتونه اطلاعات شما رو به اشتراک بین هم استفاده کنن این بهتره به نظرم سپاس از سایت خوبتون موفق باشین🤗
سلام دوستان وقت همگی بخیر. من تو صرافی کوکوین پسورد تریدینگ خودم رو فراموش کردم برای بازیابی رمز ناچارام احراز هویت کنم و این کار رو انجام دادم اما همش بهم میگن درخواستتون رد شده ولی دلیلش رو عنوان نمیکنن. کسی هست که این مشکل رو داشته؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
من ۲۰۲تا وین ۳برابر داشتم یا به روایتی ارزvet3el در حساب ماین گذاشته بودم تا اینکه امروز ارز رو کلا برداشت کرد و ۰/۱ اون پول رو به حساب تریدینگ من واریز کرد کسی میدونه چطور میشه پول رو بر گردوند؟؟