بحث و گفتگو پیرامون «آموزش صرافی کوکوین (Kucoin)؛ ثبت نام و معامله (آپدیت ۲۰۲۵)»

صرافی کوکوین پس از بایننس، کوین بیس، هوبی و اف‌تی‌ایکس بزرگترین صرافی ارز دیجیتال جهان از نظر حجم معاملات است و حجم معاملات ارزهای دیجیتال مختلف در این پلتفرم به حدود ۷۳۰ میلیون دلار در روز هم می‌رسد. پس از اجباری‌شدن احراز هویت در صرافی بایننس، طبق نظرسنجی‌ها این پلتفرم به جایگزین اصلی معامله‌گران ایرانی تبدیل شده بود. اما صرافی کوکوین هم در مردادماه سال ۱۴۰۲ احراز هویت را برای همه کاربران الزامی کرد.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «آموزش صرافی کوکوین (Kucoin)؛ ثبت نام و معامله (آپدیت ۲۰۲۵)» شکل گرفته است.

سلام دوست عزیز
همونطور که در مقاله نوشتم آی‌پی ثابت اهمیتی نداره چون آی‌پی سرورها ثابته کلا مگه اینکه درخواست آی‌پی اختصاصی بدید که هزینه خاص خودشو داره. بیشتر تغییر نکردن مداوم کشور مهمه.

وقت همگی بخیر
توی کوکوین هم مثل بایننس امکان مشاهده سود زیان روزانه و ماهانه داره؟

سلام دوستان وقتتون بخیر ، من از صرافی بایننس ارز شیبا انتقال دادم به صرافی کوکویین آدرس درست بوده اما بجای ERC20 از BEP20 استفاده کردم در صورتیکه کوکویین BEP20 را پشتیبانی نمیکنه کسی میدونه چکار باید کرد ، با پشتیبانی هم ارتباط گرفتم متاسفانه متوجه نشدم خیلی فنی هستش ، ممنون

دوستان هر صرافی که ما ایرانیا بریزیم بعد یه مدت ۱۰۰٪مشکلات زیاد میشه بهتره دوستان تو هر صرافی که معامله میکنن اگه راضی بودن یه مختصری کوتاه از مزایا و معایب اون بگن این طوری هرکی میخاد میتونه اطلاعات شما رو به اشتراک بین هم استفاده کنن این بهتره به نظرم سپاس از سایت خوبتون موفق باشین🤗

بهتره یه اکانت دیگه بسازی و با یه ایپی ثابت وارد بشی. خیالت راحت تره دوست من

بد ترین صرافی جهان کوینکسه

یروز گیر میکنی بعد به چکنم چکنم میفتی

سلام دوستان وقت همگی بخیر. من تو صرافی کوکوین پسورد تریدینگ خودم رو فراموش کردم برای بازیابی رمز ناچارام احراز هویت کنم و این کار رو انجام دادم اما همش بهم میگن درخواستتون رد شده ولی دلیلش رو عنوان نمیکنن. کسی هست که این مشکل رو داشته؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

سلام چطور در کوکوین موجودی های کوچیک که قابل معامله در صرافی نیستن رو تبدیل به usdt کنیم

من ۲۰۲تا وین ۳برابر داشتم یا به روایتی ارزvet3el در حساب ماین گذاشته بودم تا اینکه امروز ارز رو کلا برداشت کرد و ۰/۱ اون پول رو به حساب تریدینگ من واریز کرد کسی می‌دونه چطور میشه پول رو بر گردوند؟؟

به علت کم بودن حجم معاملات قیمت به عدد سفارش میرسه ولی کسی نمی خره، به درد فیوچرز نمیخوره

سلام
ایرانی ها امکان احراز هویت (KYC) رو در این صرافی ندارن
با پشتیبانی کوکوین ارتباط برقرار کنید تا راه حلی بهتون بدن

فقط کوینکس
صرافی چهارمین استخر دنیا viabtc