بحث و گفتگو پیرامون «۳ میلیون دلار درآمد از ارزهای دیجیتال و ۲۶ قانونی که یاد گرفتم»

اگر در دنیای ارزهای دیجیتال تازه‌وارد هستید و به‌تازگی با این ارزها آشنا شده‌اید، حتماً برایتان پیش آمده که با دوستان و آشنایان خود درباره این ارزها صحبت کرده باشید و از رقم سودهایی که می‌شنوید متعجب شده باشید. حقیقت این است که باور کنیم یا نه، جهان کریپتو یک جهان آزاد است که هرچیزی در آن ممکن است، حتی سودهای نجومی و غیرقابل‌باوری که به‌هیچ‌وجه با عقل و منطق جور نیستند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «۳ میلیون دلار درآمد از ارزهای دیجیتال و ۲۶ قانونی که یاد گرفتم» شکل گرفته است.

نکته هاش طلایی و کاربردی است و ‌واقعا کسانی که در این بازار تجربه دارن مفهوم این نکات رو به طور ملموس درک میکنن

سلام بسیار عالی ممنونم

تشکر و سپاس فراوان از مقاله بسیار آموزنده و کارآمدتان

متأسفانه خیلی از ما(واقعا دارم بیشتر خودم رو میگم😅) خودمون رو عقل کل می دونیم و علی رقم مطالعه همچین مقاله های خوبی، بازهم اشتباهمون رو بارها و بارها تکرار می کنیم.

ممنون از شما،برای بارگذاری این مقاله کار آمد و مفید و پخته هست،خسته نباشین

بسیار عالی
خلاصه ولی جامع ممنونم از عوامل

عالی بود سپاسگزارم

متشكرم
خيلي عالي بود:ok_hand::folded_hands:

عالی ممنون از شما

تشکر از مطلب خوبتان

بسیار بسیار عالی و قابل تامل بود ..
سپاس

باسلام به همگی دوستان بسیارعالی ممنون از لطف شما:folded_hands::rose:

بسیار هم استفاده کردم ممنونم

آفرین عالی بود

ممنون، توصیه‌ها واقعا کاربردی و مهم هستن :+1:

بسیار اموزنده و مفید
متاسفانه با وجود اینکه خیلی از دوستان به این قوانین و اصول اشراف دارند باز هم در زمان تصمیم گیری دچار شک و ترديد میشوند که در ادامه متضرر میشوند

سلام خانم مهندس
بسیار عالی و روان ترجمه کردید و چقدر مطالب مفیدی را به اشتراک گذاشتید. آفرین :folded_hands: :rose: