بحث و گفتگو پیرامون «بیت کوین سرانجام در ایران ممنوع می‌شود یا قانونی؟ فعالان پاسخ می‌دهند»

سرنوشت بیت کوین از نظر قانون و کاربرد در ایران به کجا خواهد رسید؟ تا پنج سال دیگر بیت کوین ممنوع شده است، به‌طور رسمی قانونی می‌شود یا همچنان این فضای ابهام باقی خواهد ماند؟ ماه‌هاست که سرنوشت بیت کوین و ارزهای دیجیتال در ایران درگیر سردرگمی‌های فراوانی است و با گسترش بازار ارزهای دیجیتال، در ماه‌های گذشته این سردرگمی‌ها با توجه اظهارنظرهای مختلف در مراجع مختلف قانون‌گذار تا حدی بیشتر شده است.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «بیت کوین سرانجام در ایران ممنوع می‌شود یا قانونی؟ فعالان پاسخ می‌دهند» شکل گرفته است.

جمله اخر نگاه کنید گفته سهم جوانان از اقتصاد دیجیتال از دست می رود . اگر بخواهند مردمی ثروتمند داشته باشیم باید بزارند وارد این حوزه شویم چون این بازار دست دولتها نیست که دستوری نگهش دارن مثل بورسها . امیدوارم همه ثروتمند شوید چون ایرانیها لایق بهترینها هستند:rose:

آینده یعنی ارز دیجیتال.

آینده در سیستم بلاک چین رقم می خورد

دوستان عزیز همین الان از اتاق خبر گزارش دادن اصلا نگران منع قانونی نباشید مالیات میبندن بهش دولت حق حساب خودشو میگیره شماهم با خیال راحت ترید و معامله کنید:grinning_face::grinning_face::grinning_face:

کلا دولت عزیزمان حامی ملت است و شکی در ان نیست

من مغازه دارم فقط با ارز دیجیتال کار میکنم