بحث و گفتگو پیرامون «آخرین اخبار نات کوین ؛ زمان عرضه توکن not مشخص شد!»

درحال‌حاضر، همه چیز در مورد نات کوین به‌سرعت در حال تحول است. در حالی که پیش از این اعلام شده بود که توکن نات کوین (NOT) هم‌زمان با هاوینگ بیت کوین در تاریخ ۲۰ آوریل (یکم اردیبهشت) عرضه می‌شود، اکنون پس از تأخیری تقریبا یک ماهه اعلام شده است که بالاخره از تاریخ ۱۶ مه (۲۷ اردیبهشت) نات کوین در چند صرافی معتبر ارز دیجیتال عرضه شده و معامله آن آغاز خواهد شد. این در حالی است که تیم توسعه‌دهندگان نات کوین همچنان در حال شکل‌دادن به آینده پرهیجان این پروژه هستند و تغییرات مهمی را در ساختار توکن و اقتصاد آن ایجاد کرده‌اند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «آخرین اخبار نات کوین ؛ زمان عرضه توکن NOT مشخص شد!» شکل گرفته است.

امروز ۲۰ اوریل میشه بگی چطور بتونیم استخراجش کنیم یا بفروشیم یا بلاخره ی راهی اگه داری توجیهمون کن ممنون

نات کوین خریدارید

برنامه خوبیه عالیه

سلام وقتتون بخیر هر کی 10میلیون سکه داره من با بالاترین قیمت خریدارم به این شماره زنگ بزنین09375620367

سلام وقتتون بخیر هرکی 10میلیون سکه داره من با بالاترین قیمت خریدارم به این شماره زنگ بزنین 09375620367

سلام وقتتون بخیر هرکی 10میلیون سکه داره من با بالاترین قیمت خریدارم به این شماره زنگ بزنین 09375620367

.تیم پشتیبانی سلام.لطفا صفحه نات کوین را باز بزارید

تبریک میگم پس اینطور که محاسبه کردم تیم ارزدجیتال نزدیک ۲ میلیون دلار نات کوین ماین کرده با کد رفرال ها

شمازدیدهریک ملیون نات کوین 5دلارآقاجان من هر1ملیون نات کوین میخرم 15دلارمردونه میخرم مرگ بچم میخرم

آقا جان راستش من اومدم اینجاحساب بازکنم ولی مدارک درست درمون ندارم فقط کارت پایان خدمت، شناسنامه قدیمی، برگه مهرامضاشده بجای کارت ملی

ناتکوین تعداد بالا خریدارم بچه ها :handshake:t2::heart_on_fire:

میفروشم 17میلیون

بیا بخر. من دارم

خوب شماره بده من ۴۰میل دارم ایدی تل @werya

دارم ۲۳ میلیون

سلام کی میخره ۱۵ دولار من دارم

30 میلیون دارم

بالا30 میلیون هستش