ببینید من نمیگم این ارزها بدرد نخورن و رشد نخواهند کرد و فلان چون دنیایی رمز ارزها یجورایی خیر قابل پیش بینی شده با اتفاقی که برای دوج افتاد اما اگه بخوایید با منطق و تحلیل جلو برید اولا به نظر من ارزهای بستره اتریوم اینده بهتری دارن و اگر میخوایید ارز ارزونی هم بگبرید سعی کنید از بستر اتریوم باشه ودوم اینکه تعداد توکن خیلی میتونه تاثیر گذار باشه هرچی کمتر باشه میتونه در صورت تقاضای بیشتر قیمت بهتری پیدا کنه و همچنین رویداد های پیش رو اون ارز هم در نظر بگیرید که ممکنه باعث رشد اون ارز بشه برای مثال اتریوم ۲ یا پاندی ایکس
اگر میشه ارزونترین ارزهای بستر اتریوم که تعدادشم کمتر باشه اینجا معرفی کنید ،خدا رو چه دیدید شاید خوب رفت ما هم دعات میکنیم ،اتفاقا اینجاها جای تعصب یک ارز نیست و باید هر چی که با توجه به شرایطش و معرفی افراد متخصص هست رو خرید ،الان که همه ارزها بالا میرن پس نمیشه گفت کدوم خوبه کدوم بد مهم اینکه موقعی که شرایط عوض بشه نکوبه زمین ،الان داخل صفحه هر ارزی میریم همه میگن ارز ما بهترینه ،حالا من تعداد زیادی از ارزها رو گرفنم از همه بیشتر btt هست با توجه به قیمت و کمی رشد و رتبه نداریم فکر کنم از این ارزونتر با رتبه بالاتر
دوست من btt ارز خیلی خوبیه تا میتونی نفروش بزار باشه
من میگم از بستر بلاکچین بکشید بیرون اگ به بالای ۵ سال فکر میکنید😉
اینارو دریابید ک اول راهن
Holochain,DAG,TANGLE,HASHGRAFH,RADIX