بحث و گفتگو پیرامون «عرضه توکن نات کوین نزدیک است! گزینه‌های پیش روی دارندگان not چه هستند؟»

پروژه ارز دیجیتال مبتنی بر بازی نات کوین (Notcoin) توانست در ۳ ماه نخست سال جاری میلادی بیش از ۳۵ میلیون بازیکن جمع‌آوری کند و استخراج نات کوین از طریق بازی کردن در تلگرام نیز به یک ترند محبوب در فضای ارزهای دیجیتال تبدیل شد. حالا تیم توسعه‌دهنده نات کوین، آماده راه‌اندازی توکن NOT در بلاک چین تون یا همان دِ اوپن نتورک (The Open Network) طی روزهای آینده است. پس از آنکه عرضه رسمی این توکن به تاخیر افتاد، در این مطلب خواهیم دید که دلیل این تاخیر چه بوده است.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «عرضه توکن نات کوین نزدیک است! گزینه‌های پیش روی دارندگان NOT چه هستند؟» شکل گرفته است.

انشالله با استعانت از خداوند متعال قیمت این توکن که مخصوص خوده تلگرام هست تا اول ۱۴۰۴به یک دلار برسه

درود دوست عزیز
من خودم نات کوین دارم، اما این قیمت اصلا براش منطقی نیست چون مارکت کپ خیلی بزرگی خواهد داشت!!!

یک دلار؟؟؟؟؟ یعنی مثلا من سی میلیون از این شت دارم پولم بشه سی میلیون دلار یا اگر تعدیل شد سی میلیونم شد سیصد هزارتا بشه سیصد هزار دلار یعنی در چشم به هم زدنی 18میلیار وجه رایج مملکت یهو بشینه بحساب من 35 میلیون کاربر داره هرکدومم مثلا میگما یک میلیون داشته باشن میشه 35000000000000 سی و پنج بیلیون دلار یعنی تقریبا چهل برابر ارزش بازار بیت کوین که 857 میلیارد دلاره خب حتما قراره یک بیت کوین جدید با انگشت زدن ما به دنیا معرفی شه بعد فردا پس فردا بچت پرسید چطور پولدار شدی میگی نشستم با گوشی انگشت زدم تورو خدا از این توهم دراید روز اول بازی اگر حتی با قبمت بقول شما یک دلارم لانچ بشه در زمان کوتاهی مثلا 15 دقیقه قیمتش به به زیر یک دهم سنت میرسه میدونی چرا؟ عرضه وتقاضا بلدی؟ دلیلش ساده اس چون 80تا 90 درصد دارندگانش میخان بفروشن وقتی همه فروشنده ان کی خریداره؟ هموطن از روی تجربه میگم در این بازار خودتو سرکار نزار تنها راه پول دراوردن اینه هزار دو هزار دلار بزاری اونم فقط اسپات نوسانگیری کنی روزی بیست دلار سی دلار ک میشه روزی یک تا دو میلیون اونم از ارزای اصلی مثل بیت اتریوم ن شتکوین یاعلی

کل سکه های عرضه یک میلیارده و بعید نیست رشد خوبی بکند

کل امارت و ارقامت اشتباهه هرچندقیمت یک دلار به این راحتی در دسترس نیست اما اون سی میلیون شما شده سی هزارتا وسی هزار دلار دستتو میگیره نه سیصدهزاردلار مورد بعداینکه کل توکنا حدود 100 میلیارد دلاره با توکن سوزی و کارایه دیگه میتونه به 70 میلیارد هم برسه پس اگه اتفاقی خاصی نیفته و استقبال بشه نیم دلار در دسترسه

بیا پایین برادر سرمون درد گرفت
شما هنوز با اعداد مشکل داری حتی نمیدونی چه تعداد ناتکوین داری ! ایراد از شخص دیگه ای میگیری و از نوسان گیری حرف میزنی ؟ وقتی به ارزی که بزرگترین کامیونیتی و تیم و پشتوانه مالی قدرتمند میگی شت کوین از شما چیزی بیشتر انتظار نمیره

۱۰۰ میلیارد تاست

داش طومار نوشتی ی کلمشم ارزش خوندن نداره . همین الانشم نات کوین توکن سوزی کرده ۳۰ میلت شده ۳۰ هزارتا . بعبد نیس بیشترم بسوزونه اینهمه نوشتی ک چی بگی :confused:

حالا طومار من ارزش خوندن داشت، یا نداشت قیمت چنده الان

هنوزم سرت درد میکنه یا منتظر نات کوین یک دلاری؟؟؟ یک سنتم نشد که🤣