بحث و گفتگو پیرامون «توکن نات کوین (not) رسما در صرافی‌ها عرضه شد!»

بالاخره انتظارها به پایان رسید و توکن نات کوین (NOT) که پیش از این از طریق یک بازی تلگرامی قابل کسب بود، در تاریخ ۱۶ مه ۲۰۲۴ (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) در چندین صرافی ارز دیجیتال مطرح، رسما عرضه شد. از جمله مهم‌ترین صرافی‌هایی که از توکن نات کوین پشتیبانی می‌کنند می‌توان به بایننس (Binance)، بای‌بیت (ByBit)، کوین‌لوکالی (Coinlocally)، کریپتوبات (CryptoBot)، بیت‌فینکس (Bitfinex)، OKX، Gate.io، کوکوین (KuCoin)، گت‌جمز (Getgems) و Aevo اشاره کرد.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «توکن نات کوین (NOT) رسما در صرافی‌ها عرضه شد!» شکل گرفته است.

سلام کسی تحلیل در مورد Not داره
بنظرتون قیمتش بالا می‌ره یا نزولی میمونه ؟

سلام رفقا من 27 میلیون داشتم شده حدودا 17 هزار تا ، کسی راهی روشی چیزی بلده بقیش برگرده؟ خیلی زور داره 27 میلیون کجا 17 هزار تا کجا

نظرتون رو بنویسید بخریم یا نه

درود بنده ده دلار خریداری کرد م به امید بیشتر شدن ارزشش پر سود باشین

تبریک به تیم ارزدجیتال نزدیک ۲۰۰ میلیارد نات کوین با کد رفرال جمع کرده و سه تا صفرش کم بشه میشه ۲۰۰ میلیون نات و قیمت اگه تا ۵ سنت نهایت بره میشه ۱۰ میلیون دلار نزدیک ۶۰۰ میلیارد تومان

فقط اونایی که دستی ماین کردی تعلق گرفته وگرنه اونایی که ربات ماین کرده متاسفانه ثبت نکردن برا همه همین بوده

دوست عزیز توکن سوزی کردن و به نسبت قیمت تعیین شده تعداد رو اوکی کردن تعداد شما همینی هست که دارید در واقع رو قیمت کلی شما هیچ تغییری حاصل نشده پس نگران نباشید

تبدیل شده دیگه

داداش از همه همینطور شده 10هزار تا هم به خاطر اینه که رفرال نگرفتی یا عملیات انجام ندادی

من خودم شخصا میگفتم این نات کوین الکی هست اما خلاف انتظار نات حرکت عجیبی زد ، آشنایی ۴۰ میلیون کاربر با ارز دیجیتال، قوی کردن بنیاد تون، اشنا کردن کاربرا با کیف پول، فک نمیکنم عجایب این توکن تمام شده باشه. احتمالا در آینده نزدیک بترکونه.

دوستان عزیز و گرامی
به هیچ وجججه…تاکید میکنم به هیچ وجه
توکنهای Not coin خودتون رو نفروشید..اصلا فکر کنید همچین توکنی ندارید…دوستان توکنهای خودتون رو استک کنید به مدت یکماه…بزارید اضافه بشه به توکنهاتون…این توکن واقعا یه معجزه بزرگ خواهد بود

بنظرتون خریدن 6000تتر از نات کوین به صورت یکجا الان خطری نیست چون میخام ریسک کنم بنظرتون 0071کفشه؟؟؟؟؟

کم نیست بنظرتون
یا ترس اسکم شدن دارین؟

سلام چه جوری استک کنیم که اضاف بشن ممنون

با اینم بازی کن