بالاخره انتظارها به پایان رسید و توکن نات کوین (NOT) که پیش از این از طریق یک بازی تلگرامی قابل کسب بود، در تاریخ ۱۶ مه ۲۰۲۴ (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) در چندین صرافی ارز دیجیتال مطرح، رسما عرضه شد. از جمله مهمترین صرافیهایی که از توکن نات کوین پشتیبانی میکنند میتوان به بایننس (Binance)، بایبیت (ByBit)، کوینلوکالی (Coinlocally)، کریپتوبات (CryptoBot)، بیتفینکس (Bitfinex)، OKX، Gate.io، کوکوین (KuCoin)، گتجمز (Getgems) و Aevo اشاره کرد.
تبریک به تیم ارزدجیتال نزدیک ۲۰۰ میلیارد نات کوین با کد رفرال جمع کرده و سه تا صفرش کم بشه میشه ۲۰۰ میلیون نات و قیمت اگه تا ۵ سنت نهایت بره میشه ۱۰ میلیون دلار نزدیک ۶۰۰ میلیارد تومان
دوست عزیز توکن سوزی کردن و به نسبت قیمت تعیین شده تعداد رو اوکی کردن تعداد شما همینی هست که دارید در واقع رو قیمت کلی شما هیچ تغییری حاصل نشده پس نگران نباشید
من خودم شخصا میگفتم این نات کوین الکی هست اما خلاف انتظار نات حرکت عجیبی زد ، آشنایی ۴۰ میلیون کاربر با ارز دیجیتال، قوی کردن بنیاد تون، اشنا کردن کاربرا با کیف پول، فک نمیکنم عجایب این توکن تمام شده باشه. احتمالا در آینده نزدیک بترکونه.
دوستان عزیز و گرامی
به هیچ وجججه…تاکید میکنم به هیچ وجه
توکنهای Not coin خودتون رو نفروشید..اصلا فکر کنید همچین توکنی ندارید…دوستان توکنهای خودتون رو استک کنید به مدت یکماه…بزارید اضافه بشه به توکنهاتون…این توکن واقعا یه معجزه بزرگ خواهد بود