بحث و گفتگو پیرامون «پیش بینی قیمت نات کوین ؛ قیمت not چقدر می‌شود؟»

نات کوین (NOT) یکی از توکن‌های جدید و جذابی است که اخیراً توجه زیادی را در دنیای ارزهای دیجیتال به خود جلب کرده است. این ارز دیجیتال که بر بستر بلاک چین تون (TON) ساخته شده است، رویکردی منحصربه‌فرد برای استخراج از طریق بازی بر بستر تلگرام (Telegram) را دنبال کرد و از این طریق توجهات بسیاری در سراسر جهان و بالاخص در ایران را به خود جلب کرد.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «پیش بینی قیمت نات کوین ؛ قیمت NOT چقدر می‌شود؟» شکل گرفته است.

يك دلار بعد از آبان امسال

نات کوین در عرض کمتر از دوسه ماه مسیر انفجار قیمتی رو طی می‌کنه مثل په په و دوج و شیبا با این تفاوت که نات بنیاد قوی تر و مارکت بزرگتری نسبت به اونها داره

درود ما ایرانیها فکر یک شبه میلیاردر شدن داریم و سرمایه اولیه مان هم پودر میشود،

موش خرما همجا هستی ههههه الکی نظر میدی ههه

مگه با چند تومان خریدی ؟؟؟

باعرض سلام به دوستان گلم من بسیار در مورد این ارز تحقیق کردم یا میلیاردر میشید یا صفر می سید پر ریسک ترین ارزی هستش تا حالا دیدم پس خواهش بسیار مواظب باشید نان زن و بچه تون رو بر باد ندید خواهشن

خیلی ریسک داره بسیار مواظب باشید از من گفتن بود تاریخ امروز رو یاداشت کنید واسه این حرف من یا بسیار شدید میره بالا یا بسیار شدید میاد پایین

بالا رفتن نداره

تا یک دلار قطعی است

اول لیست شدن تو صرافی کوینیکس با 007./0

واسه ی همه اینطور بوده مثلا هرکس ده میلیون داشه شدن ده هزار تا هنوز فرصت داری آموزش برداشت از یوتیوب ببین و برداشت کن

مگه ارز غیر از اینم حالت داره؟؟؟؟یامیره بالا یا میاد پایین دیگه

اولاغ برینه دهن بابات با این تحقیق کردنت

هرچقدر هم بره بالا پردپ از منفی خارج نمیکنه فعلا یک مشت گدا ۱۰۰ دلاری ریدن به بازار

یا خدا چیکنیم تا کجا میریزه لعنتی

آقا کسی اطلاعاتی داره تحلیلی داره چی میشه . افتضاح ریزش کرد اه

500 میلیون ناتکوین سوزونده شد

سلام تحلیل نداره کسی ؟