بحث و گفتگو پیرامون «کلاهبرداری در کیف پول های ton ! مراقب nft های جعلی باشید»

با افزایش چشمگیر محبوبیت ارزهای دیجیتال مبتنی بر شبکه تون (TON)، مانند نات کوین (NOT)، متأسفانه شاهد افزایش قابل توجه کلاهبرداری‌های مرتبط با کیف پول‌های این شبکه نیز هستیم. گزارش‌های متعددی از سوی کاربران فعال اعلام شده که حاکی از دریافت اعلامیه‌های متعدد از سوی پروژه‌های کلاهبرداری و در نهایت، سرقت سرمایه‌های آنها است. یکی از شایع‌ترین روش‌های فریبکارانه، ایردراپ‌های جعلی توکن‌های غیرمثلی (NFT) است که با وعده‌های وسوسه‌انگیز، کاربران ناآگاه را گمراه می‌سازد. در این گزارش، به بررسی این نوع کلاهبرداری رو به گسترش می‌پردازیم و راهکارهایی را برای حفاظت از دارایی‌های دیجیتالی شما ارائه می‌دهیم.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «کلاهبرداری در کیف پول های TON ! مراقب NFT های جعلی باشید» شکل گرفته است.

سلام…آقایان.بانوان محترم کسی میدونه علت این موضوع رو البته من پیگیر نیستم سرم مشغوله صبح سحر تا نیمه شب همونطوری مونده تو ربات ناتکوین هر کار انجام میکنم راحت و سریع اما موقع انتقال به تونکیپر یا لودینگ داره یا اررور میزنه مینویسه لحظاتی بعد حالا اومدم گفتم شاید مدل تغییر کرده تون هم واریز کردم ولت تونکیپرم ولی نشد کسی میدونه کجا بگم چیکار کنم؟؟:folded_hands::smiling_face_with_sunglasses:`

بیچاره شدم 40 میلیونم رفت :disappointed_face:

خیلی داره داخل ارز دیجیتال کلاه برداری میشه چرا یه فکر اساسی نمیشه؟ دزد بازاری شده واسه خودش.