اگر شما هم از تریدرها یا سرمایهگذارهای بازار ارزهای دیجیتال باشید، احتمالاً با مفهوم بازار نزولی یا بازار خرسی کاملاً آشنا هستید و همیشه بابت ازدستدادن سرمایهتان در این بازار نگران هستید. درمقابل، احتمالاً زمانیکه روند قیمت مسیر صعودی پیش گرفته است، از واردنکردن سرمایه بیشتر به بازار ناراحت بودهاید. فضای نوآور ارزهای دیجیتال ظاهراً همیشه راهحلی در آستین دارد و این بار با مفهوم توکن لوریجدار یا توکن لوریجدار (Leveraged Token) بهکمک معاملهگران میآید.
سلام
در مقاله نوشتم
سیستم زمان نوسان شدید (۱۵ درصد یا بالاتر) جلوی این رو میگیره و نمیذاره کار به اونجا برسه.
«در معامله توکنهای لوریجدار، سازوکاری با نام «تنظیم مجدد» (Rebalancing) در هنگام نوسانات شدید یا نیمهشب به وقت جهانی (نسبت به صرافی میتواند متفاوت باشد)، اهرمها را ثابت نگه میدارد تا جلوی ضرر ۱۰۰ درصدی گرفته شود و سرمایه لیکوئید نشود؛ بنابراین این احتمال وجود دارد که ۶۰٪ در یک روز ضرر کنید؛ اما تمام سرمایه از دست نمیرود و لیکوئید نمیشوید.»
من خیلی وقته با توکن های لوریج ftx کار میکنم. الان به این نتیجه رسیدم که ضررم خیلی بیستر از سودم بوده. یه نکته داره که خدمتتون بگم خیلی خیلی مهمه:
مثلا توکن لوریج کاردانو رو در نظر بگیریم.
adabull
اگر آدا ۲۰ درصد صعود کنه، آدا بول ۶۰ درصد صعود میکنه و برعکسش هم همینه ۲۰ درصد سقوط آدا باعث ۶۰ درصد سقوط آدا بول میشه… تا اینجا همه چی عادیه…
اما اگر در یک روز آدا با مووینگ بالا سقوط کنه، مثلا در عرض ۱ ساعت یکدفعه سقوط شدید ۲۰ درصدی داشته باشه، اونوقت آدابول ۹۰ درصد سقوط میکنه!
حالا ضرر شما زمانی جبران میشه که آدا مجدد با همون سرعت مووینگ صعود کنه، یعنی ۲۰ درصد در عرض ۱ ساعت!
این در حالیست که هیچ وقت سرعت مووینگ صعود به اندازه سرعت مووینگ سقوط نیست! اینو با تجربه ۷ ساله میگم…
یعنی اگه در عرض ۱ ساعت ۲۰ درصد از ارزش آدا کم بشه. هیچ وقت در همون تایم فریم نمیتونه برگرده و معمولا چند روز چند هفته و یا بیشتر طول خواهد کشید.و به مرور ضررها بیشتر و بیشتر خواهند شد.
ادامه کامنت…
حالا مسئله اینجاست که آدا بعد از ۱ ماه به قیمت قبل خودش برگشته، ولی آدا بول هنوز توی ضرر مثلا ۳۰ درصدی مونده…
به همین ترتیب با گذر زمان هر روز و هر روز شما ضرر بیشتری میکنید. چون سقوط ها احیا کامل نمیشن! و فقط درصد کمی از اون احیا خواهد شد…
حالا میخوام یه نشونی بدم خدمتتون
توی صرافی ftx تمام ارزهای بول (3x long) و بیر (3x short) رو بررسی کنین، ببینین یک سال پیش چقدر ارزش داشتند و الان چقدر. اصلا از اول تاریخچه شون نگاه کنین…همش سقف های نزولی…
یه مثال هم میزنم که ختم کلام بشه:
EosBull ارز ایاس بول
این ارز حدود ۲ سال پیش روی ۸۰۰ دلار معامله میشد. الان هر واحدش ۰.۰۰۰۸ دلاره !!! خودتون حساب کنین چند درصد ارزشش رو از دست داده، تاریخچه شو توی ftx نگاه کنین.
و سخن پایانی اینکه این ارز ها فقط واسه ۲ الی ۳ روز باید نگهداری بشن اگه به ضرر رفتند سریع بفروشین که امکان احیای قیمت خیلی خیلی پایینه.
من ضرر دادم نمیخوام هموطنام هم ضرر بدن.
موفق باشین.
من توکن لورج دار شیب shib5l رو خریدم .
توی صرافی ال بانک.
بعد یه چند ساعتی محو شد. کلا چیزی بنام shib5l ، نمیومد بالا
یعنی سرچ میکردی توی لیست صرافی نبود،
بعد که این etf رشدی صدهزار درصدی زد توی صرافی اومد بالا،
ولی جالبش اینجا بود ۵ دلار خریده بودم من. ک حالا کلا یک دلار هست بجای ۵ هزار دلار حدودا.
من فک میکنم این صرافیا فرقی هم نداره
دست کاری و تخلف و دزدی زیاد میکنن
سلام این سوال من هم هست .من هم خریدم ولی هیچی برای من نمونده بود خواهشا راهنمایی کنید
سلام دوستان یه سوالی داشتم، یه اصطلاحی داریم به نام ریبالانس در مورد ارزهای لوریج دار، یه توضیح در مورد این می خواستم و اینکه در صورت ریبالانس آیا سودی برای دارندگان این ارزها تعلق خواهد گرفت یا نه؟
ممنون میشم از دوستانی که در این زمینه اطلاعات دارند راهنمایی بکنند تا سایر دوستان نیز استفاده بکنند.