بحث و گفتگو پیرامون «چرا کیف پول‌های سخت‌افزاری آن‌قدرها هم که فکر می‌کنید امن نیستند؟»

یکی از موضوعات مهمی که همیشه درباره نگه‌داری ارزهای دیجیتال مطرح می‌شود، این است که کیف پول‌های سخت‌افزاری (Hardware Wallet) امن‌ترین نوع کیف پول‌ها هستند. بااین‌حال با پیشرفت روزافزون تکنولوژی، این ابزار کاربردی و مهم نیز از دست هکرها و سارق‌ها در امان نمانده است. با آنکه کیف پول ابزاری مهم برای دارندگان ارزهای دیجیتال محسوب می‌شود، ویژگی‌ها و ریزه‌کاری‌هایی دارد که باید با آن‌ها آشنا باشیم.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «چرا کیف پول‌های سخت‌افزاری آن‌قدرها هم که فکر می‌کنید امن نیستند؟» شکل گرفته است.

سلام. بنده 4 ماه هست مشکل با کیف پول تحت وب My.dogechain.info هستم چون قبلا کد 2faرو به ایمیل من میفرستاد 4 ماهه نمیفرسته اگه واقعا میتونید کمک کنید که به کیف پولم دسترسی پیدا کنم هزینه اونو پرداخت میکنم من خودم هیچ راهی پیدا نکردم

پوشه اسپم ایمیلتو چک کن

سعی هم کن از کیف پول های اینترنتی و تحت وب استفاده نکنی ، چون به دلیل تحریم و خیلی مسائل دیگه در خیلی موارد به دلیل تغییر آیپی و … موجودی بلاک شده خودم تجربشو داشتم ، کیف پول کاغذی بهترین گزینه است

کانال های تلگرام با عنوان پشتیبانی لدجر اکثرا کلاهبرداری است چون کد بک آپ ازتون میخاد. کد بک آپ را تحت هیچ شرایطی در اختیار کسی قرار ندهید.

من یه کیف پول لجر نانو ایکس خریدم در همان مغازه تست کردم مشکل باتری داشت همانجا مرجوع کردم وقرار شد مرجوع شود بعد سه چهار روز ضمن امتناع گفتند کیف پول تست کردیم اوکی هست از نظر امنیتی آیا میشه به این کیف پول اعتماد کرد؟