بحث و گفتگو پیرامون «جایگزین های بینگ ایکس و mexc برای ایرانی ها کدام صرافی‌ ها هستند؟»

با نزدیک‌شدن به احراز هویت اجباری در صرافی‌های BingX و MEXC، کاربران ایرانی به‌دنبال جایگزین‌ها هستند تا بتوانند بدون مشکل معامله ارزهای دیجیتال را ادامه دهند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «جایگزین های بینگ ایکس و MEXC برای ایرانی ها کدام صرافی‌ ها هستند؟» شکل گرفته است.

Do you want to give all your currencies as commission to a zombie scam exchange? So choose this exchange! For sending 10 wif currency in Solana network, they take four of it! To send 100 FET currency in Ethereum network, they take 27 numbers! They get a lot of commission for every spot purchase and sale! They are the only exchange that steals all your currencies in a short time, simply and calmly, and only by receiving a transaction commission!

کاربران قدیمی صرافی بینگ ایکس هم مشکلی براشون پیش میاد؟

کاربران قدیمی صرافی بینگ ایکس هم مشکلی براشون پیش میاد؟

مراقب همین دو سایتی که معرفی کردین باشین.. XT و TOOBIT من تا دیدمشون پشیمون شدم یه جوری هستن شبیه سایتهای فیشینگ هستن.. سیستم پاسخگویشون هر دوتاش رباته و جوابهای پرتوپلا میده . خودم در حال حاضر با بینگ ایکس کار میکنم وقتی سوالی میپرسم ربات جواب درست نمیده یه ادم میاد جواب میده.معمولا همیجور هستن. اما این دو سایت نه جواب درستی میده نه ادمی میاد.. همه چیزشون هم دقیقا کپی هم هست و ایران هم در لیست احراز هویتش نیست. از من به شما نصیحت از این دو سایت اسفاده نکنید.

چرا از صرافی های خیلی خوبی مثل Coinex صحبت نشده که احراز هویتش برای ایرانی ها هم امکانپذره و برای حرفه ای ها هم امکاناتش عالیه. حس می کنم بیشتر هدف از این مقاله تبلیغ برای صرافی okexchange بوده

سلام وقت بخیر
بعد از وارد کردن Verification Code می نویسه شما رو راه نمیدیم چون کشور شما بی اعتباره.

پس کوین ایکس چی؟

کوینکس که چندین ساله ما باهاش کار می کنیم و سال گذشته هک شد و 58 میلیون دلار دارایی ازش دزدیده شد، ولی خسارت کسانی رو که زیان دیدن رو پرداخت کرد، از لحاظ سایت ارز دیجیتال در رده آشغال ترین صرافی هست
هر وقتی صرافی‌های ایرانی در زمینه خزانه پشتیبان برای مواقع بحرانی شفاف سازی کردند و با ما کاربران صادق بودند
آن موقع شاید بشود به اینها اطمینان کرد
دوستان صرافی‌های داخلی اگر بخواهند رقابت آزادانه ای با مارکت های خارجی داشته باشند
بازنده خواهند بود، اینها در این سرزمین رانتی صاحب منزلت هستند

صرافی ال بانک خفنه