سلام بیشتریا خروج خورده بود برید تو قسمت ورود ایمیل و رمز ورود بزنین دوباره باز میشه
سلام
■■■■■■■ 8MVL3XB
سلام لطفا از این کد استفاده کنید با ثبت نام 3 دلار هدیه میگیرید
VPPYKBL
این پلتفورم در اصل سرمایه گذاریه شما حتما باید اولش سرمایهگذاری کنی و این خودش ریسکه مثل همه سرمایهگذاری ها ولی تا الان یک نفر هم نبوده که ضرر کرده باشه
این ■■■■■■■ رو بزنید و 3 دلار جایزه بگیرید
64E8W4R
■■■■■■■ فلوکس کارت
7GD3N7Q
من تا الان 850 دلار برداشت کردم برای ورود از این کد استفاده کنید
7GD3N7Q
سلام ■■■■■■■ میخواد ، دارید شما برام بفرستین؟؟
MX1EWN کد رو بزن وارد شو
من pitrex دارم خیلی هم عالیه تا امروز هم کسی نگفته پولمو خورده دوستان هم ثبت نام کردن سی دلار اولیه میخواست برا شروع اولش شک داشتم سر یه ماه سرمایه رو کشیدم بیرون با سودش کار کردم چهار بار هم برداشت داشتم
اینم ■■■■■■■ LX12Y6
سوالی دارید تلگرام پیام بدین
SunBoyh1991@
77406
پنج دلار میده
سلام، اگه کسی هنگام ثبت نام فلوکس کارت کد معرف خواست کد خودمو میزارم و میتونین استفاده کنین
کد معرف:
23KX3P4
سلام دوستان این برنامه هم سود خوبی میدهPitrex
اینم ■■■■■■■ منه اگه خواستین ثبت نام کنید NE2M58
سلام دوستان. این برنامه هم سود خوبی میده( Pitrex)
اینم ■■■■■■■ منه اگه خواستین ثبت نام کنید NE2M58
hamid3562
من دیروز 500 دلار فقط تو طرح جدیدش سود کردم و خیلی راضی هستم .یه سری ترفند داره تماس بگیرید راهنماییتون کنم
کد من به عنوان معرف Y6KKG35 با این کد ثبت نام کنید و ایمیل من tanha3563@■■■■■.com هست سر ده بیست روزه اصل پول خودتون را برداشت میکینید و باقیش با سود خود کار میکنید
سایتی که کارش تقلب هست و از تقلب داره پول بدست میاره ، ک امیدوارم حداقل درست باشه که نیست داره مردمو گول میزنه چجوری توقع داری بیاد به کاربراش رحم کنه ، اقا حان مشخصه امروز منی که ثبت نام کنم پول واریز کنم پول منو به شمایی که کاربر قدیمی هستی میده ، یه عده کمی این وسط سود میکنن و خیلیا مالباخته میشن ، من قول صد درصد میدم فردا یا حتی شاید از امروز برداشتی هارو کنسل کنه به یک بهانه و بگه صد دلار دیگه واریز کنین تا بتونین برداشت بزنین ،
امروز ۵/۷/۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۲۷ دقیقه ![]()
کلاهبرداره برداشت زدم چهار روز میگذره پولمو ندادن واریز نکنید کلاهبرداریه
کلاهبرداریه پول منو خوردن
کلاهبرداریه من برداشت زدم اما پولمو نزدن بالا کشیدن