بحث و گفتگو پیرامون «کلاهبرداری فلاکس کارت در کمین سرمایه‌گذاران است! مراقب باشید!»

در فضای مالی و بالاخص در سال‌های اخیر و با ظهور و گسترش متدهای سرمایه‌گذاری اینترنتی و روش‌های تازه، کلاهبرداران همواره به دنبال راه‌های جدیدی برای سوءاستفاده از اعتماد و سرمایه افراد هستند. اخیراً، یک طرح مشکوک به نام فلاکس کارت (Fluxcart) توجه افراد زیادی را به خود جلب کرده است. در این گزارش تلاش شده به بررسی دقیق فعالیت‌های این سایت و هشدار به سرمایه‌گذاران در خصوص خطرات آن پرداخته شود.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «کلاهبرداری فلاکس کارت در کمین سرمایه‌گذاران است! مراقب باشید!» شکل گرفته است.

اولندش شرکت توی سایت رسمی بریتانیا ثبت شده نه تایلند سند و مدرک هم دارم مثل شما روی هوا حرف نمیزنم.دومندش هیچ اجباری برای گرفتن زیر مجموعه نیست.سومندش مجموعه هم بسازی فقط تا سه سطح بهت پاداش میده اونم بسیار ناچیزه.اصل درآمد شما روی انجام ثبت سفارشاته.چهارمندش لایسنس شرکت تا ۲۰۲۶ تمدید شده و کاملا بین‌المللی هستش و هزارتا دلیل دیگه

بورس خوبه بورس!!

چهار سال پیش سرمایمون آوردیم تو قمار خونه بورس ایران بعد چهار سال سهامداری همچنان 50 درصد تو ضرر و بی ارزش شدن پولمون تو این سالها تو یک ماه 50 درصد از ضررم تو بورس در این سایت جبران کردم که هیچ تازه سود هم کردم چهار سال پولمون وقای بورس ایران خورد کجا بودید

لطفا بفرمایید این پولی که کاربران واریز میکنند به چه علتی است؟ شما بدون پول هم میتوانید تبلیغات کالا ها را نگاه کنید و سئو سایت های های فروشنده را بالا ببرید علت این دریافت پول رو اگه میشه توضیح بدید.

سلام راجع به پروژه ی PITREX هم توضیح میدید آخه هم سودش از این بیشتر هم منطقی تر داره پیش میره

فقط نگاه کردن نیست در واقع با میزان پلی که میزاری اقدام به خرید کالا میکنه البته به صورت فیک و سپس پول بر میگرده

لینکشو دارید لطفا؟

من ده هزارتا گذاشتم سی هزارتا سود کردم که از این سود بیست هزارتاشو برداشت کردم و با بیست هزارتای بقیه دارم کار میکنم. امیدوارم ادامه داشته باشه و هموطنام بتونن سود کنن:palms_up_together::palms_up_together:

پلتفرم خوبیه تا الان که سود خوبی ازش گرفتم
اگه کسی پلتفرم های مشابه خواست به این ایدی تو تلگرام پیام بده shayan_245

لطفاً کد دعوت فلاکس کارت بفرست

منم تقریبا یک ماهی هست تو فلوکس کارت شروع کردم ، دوسه تا زیرمجموعه بیشتر ندارم ، و تا الآنم ۸۰۰ دلار سود کردم با یکی دوهزار تا پول گذاشتن ، یکی دوبار هم برداشتم
فعلا که خوبه ، من یکم دیگ با هزارتا سودم فقط کار میکنم باهاش و هر ۵۰۰ تا بعدش برداشت میکنم

خدا پدر مادر سازنده فلاکس کارت بیامرزه درود بر شرف تیم سازندش زندگی خیلیارو میدونم که تغییر داده … درد شما سایت ایرانی اینه که ملت پولشون رو بیان بریزن تو جیب صرافی های ایرانی دزد و بورس دزد … بانک های دزد بخاطر چنین شرکت های سود ده رو کلاهبرداری اعلام میکنید … باور کنید که دزد کلاهبردا شما و امثال شماها هستن

فعلا خیلی ها سود بردن ازش ولی چون عمومی شده احتمالا یه ماه دیگه جواب بیشتر نده برای کسایی که روزای اول رفتن خوب بوده تابلو کلاهبرداریه ولی برای ما ایرانی ها که قمار بازای بزرگی هستیم خوب بوده

5LKBGM2 کد معرف لازم تر از لینک برنامشه

سلام امروز از ساعت ۵ اپ من وارد نمیشه و البته چندتااز دوستام،لطفا اگر کسی میتونه راهنمایی کنه یا شیر کنه که بدونم اشکال نت هست یا پرید این آپ:face_with_thermometer::face_with_head_bandage:

الان سایتش باز نمیشه برام ،واسع شمام همینه؟ اما اپ باز میشه

من تازه نصب کردم کد معرفی بزنید 3دلار جایزه بگیرید

سلام
کد دعوتش 8MVL3XB