بحث و گفتگو پیرامون «بهترین روش برداشت همستر کامبت برای ایرانیان با صرافی ebi»

همستر کامبت (Hamster Kombat)، یکی از محبوب‌ترین بازی‌های تلگرامی این روزها، در آستانه یک رویداد مهم قرار دارد: ایردراپ توکن HMSTR. با نزدیک شدن به زمان این رویداد، بسیاری از کاربران، به‌ویژه کاربران ایرانی، نگران چگونگی برداشت سریع و بی‌دردسر توکن‌های خود هستند. شلوغی شبکه تون (TON) در زمان‌های ایردراپ، چالشی جدی است که می‌تواند فرآیند برداشت را با تأخیر و مشکلات فنی مواجه کند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «بهترین روش برداشت همستر کامبت برای ایرانیان با صرافی EBI» شکل گرفته است.

ممنون / ایا در زمان برداشت از کیف ebi نیاز به کامزد نیست و اگر هست چه ارزی ؟

آیا درسته که باید ۳۰ دلار حداقل داشته باشیم تا بتونیم از این صرافی غیر متمرکز برداشت کنیم ؟

تکلیف کسانی که صرافی و کیف پول وصل نکردند به همستر چیه ؟ با توجه به اینکه در حال حاضر 1403/07/01 قسمت EBI ID همستر غیرفعال است ؟

سلام من گزینه رجیستر هنگام ورود به EBI را ندارم چیکار باید کرد ؟ممنونم

سلام
من set as default را نزدم و الان میرم تچی همسترم تونکیپر تیک نخورده و پیدا نیست
فقط ebi exchange داره و direct claim
امیدوارم مثل ناتکوین و داگز بشه دوباره کیف پول وصل کرد

سلام این صرافی را انتخاب کردم اما برام مسدود شده چطور میشه رفع مسدودی کرد؟

سلام من متامسک و ebi را انتخاب کردم چرا توکن همستر من را نشون نمیده. در همستر زده واریز شده

دوستی که این دوش رو توضیح دادی و مارو مجبور کردی بریم سراغ این روش حالا بیا توضیح بده چرا همه به راحتی از تونکیپر برداشت کردند و ما هنوز نمیتونیم حتی توکن هامون رو ببینیم واقعا متاسفم برای سایت ارز دیجیتاللللللللل

گویا این صرافی EBI اسکم از اب درومده؟ همسترا انتقال پیدا نکرده به صرافی. توقع میره که یه اطلاع رسانی از طرف رسانه ارزدیجیتال انجام بشه. یه خبر بدین.