رابرت کیوساکی، نویسنده کتاب پدر پولدار پدر فقیر (Rich Dad Poor Dad) روز گذشته در شبکه اجتماعی ایکس، با انتشار پستی دیدگاه خود در مورد اقتصاد ایالات متحده آمریکا، بازار سهام، طلا و بیت کوین را به اشتراک گذاشت. کیوساکی که از طرفداران سرسخت بیت کوین است، در این پست خود نیز مانند همیشه پیشبینی قیمتی در مورد ارز دیجیتال برتر بازار ارائه کرد؛ اما این بار پیشبینی او متفاوت از همیشه و تا حدی عجیب و بهت آور بود. این نویسنده آمریکایی معتقد است که با فروپاشی حباب اقتصادی که او حباب همه چیز (The Everything Bubble) نامیده است، قیمت بیت کوین بهگونهای سقوط میکند که ۴ رقمی شود!
درود دوستان باید بگم من اکثر کتابهای ایشون رو خوندم و تو خیلی زمینه ها از لحاظ کسب ثروت تونستم استفاده کنم و استاد بزرگی هستند ایشون ولی باید بگم خود رابرت کیوساکی تو یکی کتابهاش نوشته بود که من سرمایه گذار و تحلیلگر نیستم و از نظر تحلیلگرها و سرمایه گذارای دیگه برای سرمایه گذاری هام استفاده میکنم و یک چیز دیگه بگم ایشون به شدت آینده نگر هست، خیلی وقتها تو نظراتش تو کتابهاش میگه سوخت جمع اوری کنید و طلا، اینها چیزایی هستند که موقع وقوع جنگ تو دنیا اتفاق میوفته و ارزشمند میشن، بهرحال الانم وضعیت دنیا و خاورمیانه اصلا معلوم نیس چی میشه ولی خب اینکه بیت کوین ۵۰۰ دلار بشه یا ۲۰۰ دلار هم واقعا غیر منطقی و دور از عقله
پارسال که بیت کوین نصف این قیمت بود و اونس جهانی طلا حدود ۱۸۰۰دلار بود ایشون گفت که بیت یه ۱۳۰هزار و طلا به ۳۰۰۰ دلار میرسه و الان داریم میبینیم تا حدودی پیشبینیش درست بوده.