بحث و گفتگو پیرامون «کلمات بازیابی تراست والت را به کسی ندهید؛ آشنایی با کلاهبرداری‌های تلگرامی»

بازار ارزهای دیجیتال به‌سبب نوپا بودن آن، مقصدی جذاب برای کلاهبرداران و افراد سودجو تلقی می‌شود. سال ۲۰۲۱ و همزمان با قوت‌گرفتن این بازار، کلاهبرداران با عزمی جزم، به‌دنبال فریب کاربران و به جیب زدن پول‌ها و سرمایه‌های آنها هستند. در این مطلب مروری کوتاه داریم بر مرسوم‌ترین شیوه‌هایی که کلاهبرداران به‌واسطه آنها کاربران را هدف قرار می‌دهند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «کلمات بازیابی تراست والت را به کسی ندهید؛ آشنایی با کلاهبرداری‌های تلگرامی» شکل گرفته است.

دمتون گرم . واقعا مقاله خوبی بود . به این دست مقالات خیلی نیاز هست

عالی بود کلی اگاهی دادید پر سود باشید

همچین چیزی نمیشه دوست عزیز وگرنه طرف میره خیلی راحت از تو bscscan هزار تا ادرس در میاره همه نهنگها رو هک میکنه، رمزت رو یکی داشته ک هکت کرده، حالا از کجا اورده خدا میدونه

یکی بود ب منم گفت بیا سرمایه گذاری کن تو ی شرکت در مورد ارزدیجیتال خیلی معتبره و این حرفا…۳۰۰۰ دلار بزاری ماهیانه ۴درصد سود تضمینی میده…امارشو ک گرفتم از دوستم تو پلیس فتا گفت اینها پانزی هستن…تازه فهمیدم پانزی یعنی چی؛

کیف پول سخت افزاری بگیر مثل سیف پال ک من دارم…۱۰۰۰ تا رمزارز پشتیبانی میکنه و افلاین هست…محاله هک بشی…قبل اینکه رمزارز از حسابت خارج بشه باید تاییدش کنی

عالی بود دست مریزاد

ممنون از توضیحات کامل

من دو هفته پیش تراتس والتم با مبلغ ۲۰۰۰ دلار حدودا که پنج تا ارز توش بود خالی شد. موضوع اینه که اولا هیچ ادعایی ندارم ولی در این حوزه هر چقدر هم با تجربه باشیم امکان هک وجود داره. میخوام بگم تراست والت اصلا سیف نیست. چرا ؟؟ چون اگه یک ربات داشته باشید که دوازده تا کلمه عبور را با سرعت بالا سرچ کنه قطعا میتونه کیف رو باز کنه. تراست والت هیچ رمزی و هیچ نام کاربری نداره. امنیتش صفره. اینو گفتم تا بدونید و اگر ازش استفاده میکنید سریعا خالی کنید سرمایتون و از این کیف مزخرف

واقعا عالی اینجوری خیلی از کسایی که وارد دنیای کریپتو شدن حواسشون رو جمع میکنن که سرشون کلاه نره

ممنون از اطلاع رسانی تون