بحث و گفتگو پیرامون «اقدام غافلگیرکننده بانک مرکزی ایران: حساب صرافی‌های ارز دیجیتال مسدود شد»

بانک مرکزی در اقدامی غیرمنتظره و بدون اطلاع قبلی، حساب‌های بانکی صرافی‌های ارز دیجیتال را مسدود کرد. این تصمیم که ظاهراً با هدف کنترل نوسانات نرخ ارز اتخاذ شده، نگرانی‌های جدی درباره آینده بازار ارزهای دیجیتال در ایران و احتمال کوچ سرمایه‌های کاربران به صرافی‌های خارجی را برانگیخته است و می‌تواند پیامدهای جدی برای بازار ارزهای دیجیتال در ایران داشته باشد.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «اقدام غافلگیرکننده بانک مرکزی ایران: حساب صرافی‌های ارز دیجیتال مسدود شد» شکل گرفته است.

اینا کجا رو توش نریدن هرجا که یکم مردم میتونن پیشرفت کنن رو درش میبندن

گفتگو و تعامل تنها راهشه هم با خودشون و هم با سازمانهای بین‌الملل. موافق صد هستم

حیف از اختلاصگران و رانت بازان و دروغگویان و فسادگران چه خبر دستگیر شدن

زورشون به اختلاسگر و دلالای کله گنده نمیرسه حساب مردم عادی بدبختو مسدود میکنن

با این کار نه تنها نرخ ارز کنترل نمیشه بلکه تقاضا بر عرضه پیشی میگیره و قیمت ارز بالاتر میره و به نظر میاد افرادی که چنین دستوری دادن در زمینه اقتصاد سواد کافی ندارند.

این حرفهای مزخرف چیه..؟..
میخوان دزدی‌های خودشون از جاهای دیگه لاپوشونی کنن. مردم رو خر فرش کردن

سلام خواهشن تنها سرمایه من بعد دو سال ۵و۶میلیون تومن ک سرمایه گذاری کردم ک وسط زمینو هواست نکنید این کارارو راه بهتری هم هست

من با یکی از صرافیا حرف زدم گفت مشکل از یکی از سامانه ها بانک بوده نتونسته پرداختیارو انجام بده و گفتن امروز شنبه درس میشه مشکلی با صرافیا نداشتن مشکل این بوده نمیتونستن پرداخت کنن که الان در حال درست شدنه

چک داریم، یعنی چی بستند !!

سلام. این هم یک ضربه دیگر به ملتی که دستش خالی و گرسنه است. مثلاً من که بازنشسته ام و حقوق بازنشستگی م کفاف اجاره خانه م نامیده دلخوش به ایردراپها بودم که مثلاً دو سه ماه یکبار یک میلیون تومان در آمد داشته باشم که الان با این کار بانک مرکزی نمیتوانم رمز ارز خریداری کنم تا اجرت تبدیل رمزارز درآمدم را به تومان بپردازم.
ممنونم دولت مردمی و بانک مرکزی.

همیشه دزد دولته …مردم ما نیاز به دولت وآقا بالاسر ندارن…‌اینا فقط بلدن جیب مارو بزنن

مردم با چنگ و دندون میخوان یه لقمه نون ببرن برای خانوادشون جلوی همونم بگیرین بعد بگین چرا خلاف کار و دزد زیاده از همین راه میخوایم دوتومن کار کنیم همینم مسدود کردن دلاوران و نخبهای اقتصاد