بحث و گفتگو پیرامون «طلای فیزیکی بخریم یا طلای دیجیتال؟ بهترین ارزهای دیجیتال با پشتوانه طلا را بشناسید!»

سرمایه‌گذاری در طلا از دیرباز انتخاب اول بسیاری از سرمایه‌گذاران برای محافظت از دارایی‌هایشان در برابر تورم و بی‌ثباتی‌های اقتصادی بوده است. امروزه با پیشرفت فناوری، روش‌های نوین سرمایه‌گذاری در طلا مانند ارزهای دیجیتال با پشتوانه طلا در کنار روش‌های سنتی قرار گرفته‌اند. در این مقاله جامع، ضمن بررسی تمام روش‌های سرمایه‌گذاری در طلا، به مزایا و معایب هر روش می‌پردازیم و به شما کمک می‌کنیم بهترین گزینه را متناسب با شرایط خود انتخاب کنید.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «طلای فیزیکی بخریم یا طلای دیجیتال؟ بهترین ارزهای دیجیتال با پشتوانه طلا را بشناسید!» شکل گرفته است.

طلای دیجیتال
نخرید نخرید نخرید
بهترین راه نجات سرمایه و جونتون رفتن از این کشوره
من از دیجی کالا گلد خرید کردم که معتبرترین و بزرگترین برند صنعت دیجیتاله گفتم زمان خرید ماشین بردارم. پولم کم نشه.
زمان خرید ماشین کلی از پولو کم کرد بعد نریخت به حساب من !!! ریخت توی کیف پول دیجی پی!!!
گفت برو از دیجی پی بردار
اونجا دوباره دیجی پی گفت سقف برداشت داره !!! نگذاشت پولمو بردارم!!!(گفت روزی 20 تومن بزن شاید تا 72 ساعت بعد تسویه کردم اونم شاید!)
گفتم خوب موقع خرید سقف بگذارید اندازه سقف برداشت، که طرف آگاه شه، لنگ نشه، کارتون هم اخلاقی باشه(منطقی)
گفت همینی که هست!!
هرکدم یک طرحی برای دزدی دارند:nauseated_face::face_vomiting::nauseated_face:
فقط طرح ها متفاوته

کیف پول‌های بستر ترون، مثل ترون‌لینک، چنین استبل کوینی دارن؟

آیا اگر طلای دیجیتال بخریم و قیمت آن رشد کند در موقع فروش و تبدیل ان به تومان و واریز پول به حساب بانکی به آن مالیات ۱۵ تا ۴۰ درصدی تعلق می گیرد؟